KENTUCKY

KENTUCKY EVENTING BOOTS SET

Meer afbeeldingen

  • KENTUCKY EVENTING BOOTS SET
  • KENTUCKY EVENTING BOOTS SET
  • KENTUCKY EVENTING BOOTS SET
KENTUCKY EVENTING BOOTS SET
€ 148,00
Speciale aanbieding! Set bestaande uit Eventing beschermers voor de voor- en achterbenen maat full. Deze beenbeschermers bieden je paard de beste bescherming door het gebruik van de intelligente D3O moleculen. De beschermers worden wereldwijd veel gebruikt door professionele ruiters.
Levertijd: direct leverbaar
Beschrijving

Details

Kentucky Horsewear Eventing Beenbeschermers D30 Solimbra 

Speciale aanbieding! Set bestaande uit Eventing beschermers voor de voor- en achterbenen maat full.

Dé cross en eventing beschermers. Deze beenbeschermers bieden je paard de beste bescherming door het gebruik van de intelligente D3O moleculen. De beschermers worden wereldwijd veel gebruikt door professionele ruiters.

•    Beschermt de benen tegen aantikken
•    D30 schokabsorptie
•    Waterdichte buitenkant (absorbeert geen water)
•    Solimbra buitenkant voor de beste bescherming zonder dat de benen warm worden
•    Perfecte pasvorm
•    Beschermt en ondersteunt in de meest extreme omstandigheden

Deze beschermers zijn rondom voorzien van de D3O schokabsorberende moleculen om een optimale bescherming te kunnen garanderen. De positieve eigenschappen van deze D3O is getest in het laboratorium en de testresultaten liegen er niet om: deze innovatieve beenbeschermers zorgen er voor dat maar liefst 37% van de schokken beter wordt geabsorbeerd dan de reguliere beenbescherming!

D30 is een vloeibare emulsie maar zodra er een klap opkomt wordt deze emulsie keihard en daarna weer zacht, hierdoor zijn deze beschermers zeer schokabsorberend. . Voor meer informatie over het materiaal d3o kan je het onderstaande filmpje bekijken.

Een andere innovatieve eigenschap van deze beschermers is de Solimbra buitenkant. Solimbra is een 100 % ademend materiaal waardoor de benen minder warm worden. Tevens is Solimbra 100 % waterdicht, UV-werend en olie werend. Dit zorgt ervoor dat de beschermer ten alle tijden droog en licht van gewicht is, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Solimbra is een sterker materiaal dan Ballistic Nylon.

Deze beenbeschermers hebben een anatomische pasvorm met een ademende neopreen voering. Door de perfecte pasvorm bieden de beschermers de beste ondersteuning en bescherming. De beschermers zijn netjes afgewerkt met een suède randje, dit voorkomt schuurplekjes.

De beschermers hebben stevige klittenbandsluitingen zodat de beschermer ten alle tijdens perfect op hun plek blijven en niet schuiven of afzakken.

Extra informatie

Extra informatie

Merk KENTUCKY
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
3 star :
100%
( 2 )
Sort by:

2 artikel(en)

per pagina
geen goede pasvorm Review door annesophie
Kwaliteit
Past maar op 1 van mijn 12 paarden. Wel mooie kwaliteit
(Geplaatst op 20 juni 2016)
Niet wat ik ervan verwacht had Review door Ilona
Kwaliteit
De boots pasten mijn paard niet. De harde plaat in de beschermers is natuurlijk goed voor de bescherming maar ze sloten niet mooi om het been van mijn paard.

Verder waren de beschermers wel van goede kwaliteit en netjes afgewerkt. Wel had ik het gevoel dat het d30 materiaal niet rondom in de beenbeschermers zat maar dat is mijn gevoel. Dit is ook samen met de pasvorm van de harde plaat de reden dat ik de beschermers terug gestuurd heb.
(Geplaatst op 17 juni 2016)

Login to add review


Buy this product to add review

Artikel QR Code