Facebook
Powered by Magento extensions
Twitter
Powered by Magento extensions
Google Plus

KEP ITALIA CROMO MICA ZWART

Cromo mica in de kleur zwart. De MICA coating heeft een subtiele glinstering.

Availability: In voorraad

€ 44500
Levertijd: direct leverbaar

* Verplichte velden

€ 44500
KEP ITALIA CROMO MICA ZWART is available for purchase in increments of 1

Bundelaanbiedingen

Bespaar 12%

3499
Bestellen
add
Sectolin Vazuintjes + Synovium Fly Deet

Bespaar 18%

4499
Bestellen
add
add
Sectolin Vazuintjes + Synovium Fly Deet + Supershine Black & Clear

Kep Italia Cromo Mica

Mouse over the image for zoom

Kep Italia Cromo Mica

KEP ITALIA CROMO MICA ZWART

Kep Italia Cap / Rijhelm model Mica

Model Cromo MICA in de kleur zwart. Deze cap heeft een MICA coating welke een subtiele glinstering heeft voor een extra luxe uitstraling. Deze coating is krasvrij.

De Kep Italia caps komen als beste uit de test door het DocHorse testpanel van professionele ruiters en amazones. Zowel op veiligheid, comfort en design hebben de Kep Italia caps de hoogste waardering gekregen. De Kep Italia caps bestaan uit een buitenschaal en een binnenvoering. De buitenschaal (helm) is verkrijgbaar in maat M (51 t/m 58) en L (59 t/m 62) en de binnenvoering is los verkrijgbaar van maat 51 t/m 62. De binnenvoering wordt gratis meegeleverd.

Veiligheid

De Kep Italia cap is de meest veilige cap welke momenteel verkrijgbaar is. De cap voldoet aan de CE/EN-norm 1384, aan de ItalCert, Kitemark, Inspec en SEI norm, veiliger kan niet. De caps zijn op 15 verschillende fronten getest waardoor de cap zowel aan de voorkant, zijkanten en achterkant de beste bescherming biedt. De cap heeft een flexibele klep waardoor de kans op nekletsel tijdens de val wordt vermindert. Deze cap is de enige cap op de markt met een 5 punts kinsluiting wat voor extra stabiliteit zorgt.

Comfort

De Kep Italia cap is zeer comfortabel om te dragen. Je voelt nauwelijks dat je hem op hebt! De cap weegt slechts 400 grams en voelt daarom licht aan. Uniek aan deze cap is het ACS system (Air Control System) aan de voorzijde. Door deze grill komt een frisse luchtstroom binnen welke de warme lucht, die vrijkomt tijdens het rijden, snel via de achterzijde van de cap afvoert. Deze optimale ventilatie zorgt voor een droog hoofd en een droge cap. De binnenvoering van de cap is antibacterieel, makkelijk uitneembaar en machine wasbaar voor extra hygiëne.

Design

De mogelijkheden tot het zelfsamenstellen van je eigen unieke Kep Italia cap zijn onbeperkt, van een glimmende tot een matte buitenkant in combinatie met phyton-leer of satijn, alles is mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze klantenservice zodat we persoonlijk de mogelijkheden met je kunnen doorspreken en je zo het beste kunnen helpen met het samenstellen van je one of a kind cap!

Recensie Plaatsen

Beoordeling product KEP ITALIA CROMO MICA ZWART