ACCUHORSEMAT TESTER

DH Tester

Meer afbeeldingen

  • ACCUHORSEMAT TESTER
  • ACCUHORSEMAT TESTER
  • ACCUHORSEMAT TESTER
  • ACCUHORSEMAT TESTER
  • ACCUHORSEMAT TESTER
  • ACCUHORSEMAT TESTER
  • ACCUHORSEMAT TESTER
  • ACCUHORSEMAT TESTER
ACCUHORSEMAT TESTER
€ 345,50
Testerversie van de acupressuur deken.
Beschikbaarheid: op voorraad
Beschrijving

Details

Accuhorsemat Tester maat M

Let op! Deze deken dient zeer deskundig gebruikt te worden. Let erop dat het paard vaststaat tussen 2 touwen en zeker de eerste paar keren onder toezicht staat. De eerste 2 keer adviseren wij om alleen de mat op de achterhand te leggen zonder deken er overheen. De druk van de deken op de mat zorgt voor de inwerking van de "spiked rosettes" maak de deken de eerste keer ook niet te strak vast. Als je er meer druk gewenst wordt kunnen de buiksingels strakker afgesteld worden.

Mocht je vragen hebben over het gebruik van deze tester neem dat contact met ons op voor advies.


Over Accuhorsemat

Accuhorsemat® is een deken die acupressuur toepast op de achterhand en schouders van het paard. Het stimuleert de bloedsomloop, ontspant de spieren en zorgt ervoor dat endorfinen vrijkomen, die zorgen voor een ontspannen paard. Wanneer de deken voor de training wordt gebruikt ontspannen de spieren en worden gespannen paarden meer relaxed, wat de training positief zal beïnvloeden. Gebruik van de Accuhorsemat na de training zorgt voor een sneller herstel, en het paard ervaart tegelijkertijd een gevoel van ontspanning. Strakke, harde spieren kunnen betekenen dat paarden pijn kunnen ervaren. Dit zal worden gecompenseerd door bewegingen om die pijn te ontlasten, die daarmee andere onderdelen van het lichaam overbelasten. Dit kan zorgen voor kortere paslengte en beperkte spierontwikkeling. Tests hebben uitgewezen dat gebruik van de Accuhorsemat paarden kalmeert, de spieren helpt ontspannen, wat inhoudt dat het paard ontspant en zich beter voelt.

Hoe werkt de Accuhorsemat?

Acupressuur is een eeuwenoude behandelmethode voor verlichting van pijn en zorgt voor ontspanning. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de acupunctuur punten in het lichaam op de zogenaamde energiebanen in het lichaam (meredianen). Paarden hebben een gevoeligere huid en zenuwstelsel dan mensen en wanneer 11 000 kleine puntjes op deze acupressuurpunten drukken kan binnen korte tijd een zichtbaar effect worden waargenomen. 

De Accuhorsemat acupressuur deken bevordert de bloedsomloop, ontspant de spieren en zorgt voor het vrijkomen van endorfinen, waardoor het paard zal ontspannen en zich daardoor beter zal voelen. En op lange termijn zal een ontspannen paard ook beter presteren. De Accuhorsemat heeft acupressuur matten met spiked rosettes'', welke perfect gepositioneerd zijn op de achterhand en schouderpartij van het paard. Deze zijn vergelijkbaar met de acupressuurmatten verkrijgbaar voor humaan gebuik.

Extra informatie

Extra informatie

DH Tester Ja
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen reviews

Login to add review

Artikel QR Code