Bezig met laden...

Amigo Staldeken Vari-Layer Heavy

De Amigo staldeken met het Vari Layer systeem is een warme deken voor de extra koude winterdagen. De deken biedt je paard warmte. De deken heeft een 450 grams vulling.

SKU
HWABRQ5S-CFG
  •  Door drukte kunnen leveringen vertraagd zijn
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Amigo Staldeken met Vari-layer systeem 450 grams

De Amigo staldeken met het Vari Layer systeem is een warme deken voor de extra koude winterdagen. De deken biedt je paard warmte. De deken heeft een 450 grams vulling.

Het vari layer systeem houdt in dat het deken uit verschillende lagen vulling bestaat waardoor de warmte beter in het deken blijft zitten en wordt gecirculeerd. De deken bestaat uit 3 lagen. Boven in de deken gaat de meeste warmte verloren daarom zit daar een vulling van 450 gram. In de tweede laag zit een vulling van 300 gram en in de derde laag zit een vulling van 150 gram.

Eigenschappen Amigo Staldeken Vari-Layer Heavy:

•    450 grams vulling
•    600D polyester buitenkant
•    Geen staartflap
•    Rechte borstsluiting
•    Aansluitingspunten voor horseware liners
•    Polyester voering
 
Vari-layer de meest briljante ideeën zijn eigenlijk heel logisch.

De Amigo staldeken met het vari-layer systeem houdt het paard warm zonder hem te bedelven onder een zware deken. Een nieuwe, door Horseware ontwikkelde technologie, betekent minder gewicht op de rug van het paard, maar meer warmte dan u zou verwachten van zo’n lichte deken!

Bij een standaard deken gaat 80% van de warmte verloren door 40% van het oppervlakte van de deken. Met deze kennis in het achterhoofd heeft Horseware de Vari-Layer lijn ontwikkeld. Vari-Layer verhoogt de concentratie vezels in de vulling op de rug en bij de heupen van het paard om verlies van warmte te beperken. De gelaagde vulling zorgt ervoor dat de deken goed aansluit aan het lichaam van het paard, waardoor minder warmte verloren gaat. Doordat de deken niet zwaar is wordt de vulling niet in elkaar gedrukt, waardoor de kwaliteit van de vulling ook langer goed blijft, en dat komt de werking van de deken ten goede!

Meer informatie
MerkAmigo
Kleurnavy
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amigo Staldeken Vari-Layer Heavy
Uw waardering

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.