Amigo Regendeken

Ben jij op zoek naar de geschikte Amigo regendeken voor de regenachtige dagen? Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan Amigo regendekens.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze Amigo regendekens? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van de juiste regendeken. 

 

 

Producten 1-20 van 22

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een waterdichte regendeken zorgt ervoor dat jouw paard droog blijft tijdens een regenachtige dag, maar kan ook heel functioneel zijn wanneer het weer wat kouder wordt om zo een dikke wintervacht tegen te gaan. Amigo heeft verschillende regendekens in het assortiment voor deze regenachtige dagen. Wij lichten een aantal fijne amigo regendekens voor jou toe. Amigo heeft drie collecties regendekens, de Amigo mio, de Bravo en de Hero.

De Amigo mio

Deze amigo regendeken is het klassieke model van alle amigo regendekens en is niet gevoerd. Ondanks dat dit een regendeken is, en dus waterproof is, ademt de deken wel en gaan de paarden hier niet snel onder zweten.

De Amigo bravo

Een wat luxere deken onder de amigo regendekens is de amigo bravo regendeken. Deze regendeken, welke niet gevoerd is, is zo ontworpen dat er ook liners aan vast gemaakt kunnen worden. Op deze manier kun je de deken gemakkelijk warmer maken, zodat deze ook tijdens de koudere dagen goed te gebruiken is. Dat de deken iets luxer is zie je ook aan de Leg Arches aan de voorbenen, waardoor deze amigo regendeken een betere pasvorm heeft. De amigo regendeken hebben wij ook nog met verschillende voeringen.

De Amigo Hero lite disc

Deze amigo regendeken is geheel vernieuwd en heeft een andere voorsluiting dan men gewend is van Amigo. De discsluiting zorgt ervoor dat de deken lichter van gewicht is en minder trekt op de schoft en de schouders van het paard. Net zoals de andere amigo regendekens heeft de Amigo hero lite dezelfde fijne eigenschappen. Deze deken is echter niet gevoerd, en heeft ook geen bevestigingspunten voor liners.

Advies van onze specialisten

Wil je meer weten over een van onze amigo regendekens, of wil je weten welke deken past bij jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het vinden van de juiste amigo regendeken en voorzien jou graag van een passend advies.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.