BACK ON TRACK

BACK ON TRACK LEON MESH DEKEN

Sale

Meer afbeeldingen

  • BACK ON TRACK LEON MESH DEKEN
  • BACK ON TRACK LEON MESH DEKEN
  • BACK ON TRACK LEON MESH DEKEN
BACK ON TRACK LEON MESH DEKEN

Normale prijs: € 179,00

Special Price € 125,00

De Leon Mesh deken is een super multifunctionele deken. De deken kan als transportdeken, vliegendeken, zweetdeken en uitrijdeken gebruikt worden.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

Normale prijs: € 179,00

Special Price € 125,00

Beschrijving

Details

Back On Track Leon Mesh deken

Deze Leon Mesh deken is een super multifunctionele deken. De deken kan als transportdeken, vliegendeken, zweetdeken en uitrijdeken gebruikt worden.

Alle Back on Track producten zijn gemaakt van een stof welke de lichaamswarmte van uw paard weerkaatst. Dit gebeurt door de keramische vezels welke mee gesmolten worden in het productieproces van de stof, deze keramische vezels hebben de eigenschap om de lichaamswarmte van uw paard te "weerkaatsen" naar het lichaam. De warmte die "teruggekaatst" wordt naar het lichaam van uw paard is een langgolvige warmtestraling wat hetzelfde is als een langgolvige infraroodstraling. Deze langgolvige warmtestraling zorgt voor een goede bloedcirculatie waardoor de spanning in de spieren afneemt, afvalstoffen sneller afgevoerd worden en de spieren soepel blijven. Tevens vermindert een verbeterde bloedcirculatie de kans op blessures en zorgt voor sneller herstel van blessures.

De Back on Track producten worden veel gebruikt door professionele ruiters en amazones.

Extra informatie

Extra informatie

Merk BACK ON TRACK
Deken Opties therapeutisch
Beoordelen

Ook interessant:

Artikel QR Code