Bezig met laden...

Back on Track Maasdeken Supreme

Deze therapie deken is gevoerd met het unieke Welltex materiaal. Dit materiaal zorgt voor een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en “reparatiemateriaal” sneller wordt aangevoerd.

€ 243,00
Op voorraad
SKU
BOT2118-CFG

Back on Track Maasdeken model Supreme

Deze therapie deken is gevoerd met het unieke Welltex materiaal. Dit materiaal zorgt voor een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en “reparatiemateriaal” sneller wordt aangevoerd.
Deze therapeutische deken is een super multifunctionele deken. Deze deken kan in de zomer gebruikt worden als een luchtige staldeken en in de winter als onderdeken. Tevens kan de deken als transportdeken, zweetdeken en staldeken gebruikt worden. Kortom een investering die zich dubbel en dwars terugverdient omdat je deze deken iedere dag kan gebruiken het hele jaar door.

De therapeutische deken heeft bevestigingspunten voor een los verkrijgbaar halsdeel. Door het gebruik van een halsdeel wordt de ontspannende werking van de deken extra versterkt.

Dit model deken is geschikt voor normaal tot breed gebouwde paarden. De voorsluiting is ruim verstelbaar.

De producten van Back on Track zijn gemaakt van het innovatieve Welltex materiaal. Deze stof bevat een mineraal welke de infrarode energie van het lichaam reflecteert. Hierdoor ontstaat er een betere en intensievere doorbloeding, niet alleen in de huid maar ook in de dieperliggende weefsels zoals de spieren en gewrichten. Dit zorgt voor een sneller herstel van bestaande blessures en verkleint de kans op toekomstige blessures.

Elk paard heeft baat bij het gebruik van de Back on Track producten. Of je paard nou een peesblessure heeft of licht getraind wordt, een betere doorbloeding zorgt voor een soepel lichaam en draagt bij aan het herstel van bestaande blessures.

Wil je meer weten over het gebruik van de Back on Track producten? Op deze pagina lees je de meest gestelde vragen en vind je uitgebreide informatie.

Meer informatie
MerkBack on Track
Deken OptiesTherapeutisch
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Back on Track Maasdeken Supreme
Uw waardering
© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.