Back on Track Schouderbeschermer Light

Deze therapeutische schouderbeschermer van Back on Track is voorzien van het unieke Welltex materiaal wat voor een goede bloedcirculatie zorgt.

€ 68,90
Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
Nog %1 beschikbaar
SKU
BOT23039-CFG
- +
  •  Gratis verzending boven de €49,-
  •  Voor 00:00 besteld = vandaag verzonden
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten

Schouderbeschermer van Back on Track

Deze therapeutische schouderbeschermer van Back on Track is voorzien van het unieke Welltex materiaal wat voor een goede bloedcirculatie zorgt. De schouderbeschermer zorgt voor bedekking van de borstspieren, monnikskapspier en de schouderspier.

De schouderbeschermer kan gebruikt worden om schuurplekken van dekens te voorkomen. Naast de bescherming tegen schuurplekken zorgt de beschermer ook voor een betere doorbloeding rond de schouders. Hierdoor is de schouderbeschermer zeer geschikt voor paarden met stijfheid aan de voorzijde van het lichaam.

De producten van Back on Track zijn gemaakt van het innovatieve Welltex materiaal. Deze stof bevat een mineraal welke de infrarode energie van het lichaam reflecteert. Hierdoor ontstaat er een betere en intensievere doorbloeding, niet alleen in de huid maar ook in de dieperliggende weefsels zoals de spieren en gewrichten. Dit zorgt voor een sneller herstel van bestaande blessures en verkleint de kans op toekomstige blessures.

Elk paard heeft baat bij het gebruik van de Back on Track producten. Of je paard nou een peesblessure heeft of licht getraind wordt, een betere doorbloeding zorgt voor een soepel lichaam en draagt bij aan het herstel van bestaande blessures.

Wil je meer weten over het gebruik van de Back on Track producten? Op deze pagina lees je de meest gestelde vragen en vind je uitgebreide informatie.

 


Meer informatie
MerkBack on Track
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Back on Track Schouderbeschermer Light
Uw waardering
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.