25% KORTING - CODE: SUMMER25   -   Nog maar

BACK ON TRACK

BACK ON TRACK SCHOUDERBESCHERMER

Meer afbeeldingen

  • BACK ON TRACK SCHOUDERBESCHERMER
  • BACK ON TRACK SCHOUDERBESCHERMER
BACK ON TRACK SCHOUDERBESCHERMER
€ 89,00

Deze schouderbeschermer van Back on Track is voorzien van het unieke Welltex materiaal wat voor een goede bloedcirculatie zorgt.

Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 89,00
Beschrijving

Details

Back on Track schouderbeschermer

Deze schouderbeschermer van Back on Track is voorzien van het unieke Welltex materiaal wat voor een goede bloedcirculatie zorgt. De schouderbeschermer heeft een goede pasvorm wat zorgt voor bedekking van de borstspieren, monnikskapspier en de schouderspier.

De schouderbeschermer kan gebruikt worden om schuurplekken van dekens te voorkomen. Door de uitneembare kussens bij de schouders en borst wordt de druk op de schoft weggenomen. Naast de bescherming tegen schuurplekken zorgt de beschermer ook voor een betere doorbloeding rond de schouders. Hierdoor is de schouderbeschermer zeer geschikt voor paarden met stijfheid aan de voorzijde van het lichaam.

Welltex

Welltex is een garen van polyester of polypropyleen waarin mineralen zijn verwerkt die ook in klei en groene leem voorkomen. Deze producten worden vaak gebruikt voor bevordering van de bloedsomloop. Welltex reflecteert de infrarode warmte, wat zorgt voor een verwijding van de aderen en de doorbloeding hierbij verbetert. Een betere doorbloeding zorgt voor aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen en daarnaast voor een betere vochthuishouding.

Extra informatie

Extra informatie

Merk BACK ON TRACK
Deken Opties therapeutisch
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen reviews

Login to add review

Artikel QR Code