Back on track staldeken rime mia

Deze 160 grams therapeutische staldeken is geschikt als onderdeken maar ook te gebruiken als staldeken. De deken heeft een Welltex voering welke zorgt voor een betere doorbloeding. Dit zorgt voor soepele en ontspannen spieren.

€ 249,00
Beschikbaarheid:
Maak eerst een keuze
SKU
BOT21590035-CFG

Back on Track staldeken Rime Mia

Deze 160 grams therapeutische staldeken is geschikt als onderdeken maar ook te gebruiken als staldeken. De deken heeft een Welltex voering welke zorgt voor een betere doorbloeding. Dit zorgt voor soepele en ontspannen spieren. De deken is inzetbaar voor paarden welke gevoelige rugspieren hebben en intensief getraind worden. De deken is ook preventief te gebruiken om toekomstige blessures te voorkomen.

De producten van Back on Track zijn gemaakt van het innovatieve Welltex materiaal. Deze stof bevat een mineraal welke de infrarode energie van het lichaam reflecteert. Hierdoor ontstaat er een betere en intensievere doorbloeding, niet alleen in de huid maar ook in de dieperliggende weefsels zoals de spieren en gewrichten. Dit zorgt voor een sneller herstel van bestaande blessures en verkleint de kans op toekomstige blessures.

Elk paard heeft baat bij het gebruik van de Back on Track producten. Of je paard nou een peesblessure heeft of licht getraind wordt, een betere doorbloeding zorgt voor een soepel lichaam en draagt bij aan het herstel van bestaande blessures.

Wil je meer weten over het gebruik van de Back on Track producten? Op deze pagina lees je de meest gestelde vragen en vind je uitgebreide informatie.

Meer informatie
MerkBack on Track
Deken OptiesTherapeutisch
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Back on track staldeken rime mia
© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.