BACK ON TRACK

BACK ON TRACK STAL- EN BEENBESCHERMERS

BACK ON TRACK STAL- EN BEENBESCHERMERS
€ 97,50
Super sterke stalbeschermers met uitnembare pads. Voor stalbenen, gallen, zwellingen, artrose en blessures.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 97,50
Beschrijving

Details

Back on Track stal- en beenbeschermers

Deze stalbeschermers hebben een uitneembare pad en zijn zeer duurzaam in het gebruik. De beschermers zijn uitermate geschikt voor paarden die last hebben van artrose, gallen, zwelling, vocht in de benen, stalbenen en blessures hebben. De beschermers hebben een goede pasvorm en zakken niet af.

Alle Back on Track producten zijn gemaakt van een stof welke de lichaamswarmte van uw paard weerkaatst. Dit gebeurt door de keramische vezels welke mee gesmolten worden in het productieproces van de stof, deze keramische vezels hebben de eigenschap om de lichaamswarmte van uw paard te "weerkaatsen" naar het lichaam. De warmte die "teruggekaatst" wordt naar het lichaam van uw paard is een langgolvige warmtestraling wat hetzelfde is als een langgolvige infraroodstraling. Deze langgolvige warmtestraling zorgt voor een goede bloedcirculatie waardoor de spanning in de spieren afneemt, afvalstoffen sneller afgevoerd worden en de spieren soepel blijven. Tevens vermindert een verbeterde bloedcirculatie de kans blessures en zorgt voor sneller herstel van blessures.

De Back on Track producten worden veel gebruikt door professionele ruiters en amazones.

Verkrijgbaar in verschillende maten. De beschermers zijn zowel voor de voor- als achterbenen te gebruiken.

Maat S: 35 cm hoog en 40 cm breed
Maat M: 40 cm hoog en 40 cm breed
Maat L: 45 cm hoog en 40 cm breed
Het gebruik van Back on Track producten:

 

Het gebruik van Back on Track producten:

Alle Back On Track producten moeten opbouwend gebruikt worden in het begin. Gebruik de producten max. 4 uur de eerste 2-3 dagen. Het lichaam krijgt op die manier de kans te wennen aan het effect wat dit materiaal geeft.

De reden dat wij adviseren om te beginnen met max. 4 uur gebruik is dat er bij sommige paarden een zwelling kan ontstaan. Dit komt door de verhoogde bloedsomloop, wat eigenlijk een goed teken is van het effect van het keramische materiaal. De zwelling kan al na één of meerdere uren gebruik optreden. Men zou dan het product de rest van de dag niet meer moeten gebruiken en in plaats daarvan het de volgende dagen voorzichtig en meer geleidelijk moeten introduceren. Na de introductieperiode zou men het gebruik moeten verhogen naar tenminste 8 uur per dag, het liefst langer. Na al een paar uur beleeft men vaak een positieve inwerking op gespannen spieren en stijve gewrichten. Een meer hardnekkige situatie kan meerdere dagen in beslag nemen, oplopend naar 10-20 dagen, voordat men het gewenste resultaat bereikt heeft.

Na de inleidende 2-3 dagen is het belangrijk om met het gebruik van het product intensief door te gaan voor tenminste 10, het liefst 20, dagen voordat men het effect beoordeelt. Omdat het keramische materiaal meer warmtestraling van het lichaam weerkaatst wanneer we ons bewegen, blijft het effect het grootst als we het product dragen wanneer we actief zijn. Maar Back On Track werkt zelfs tijdens rust, ook wanneer we slapen.

Blijf het product gebruiken volgens een zelfbedacht patroon, of gebruik het voor 2 weken en pauzeer de 3de week, dit laatste om gewenning te voorkomen. De gevoeligheid voor deze gewenning is individueel. Voor maximaal voordeel zou het keramische materiaal in direct contact met de huid moeten staan (indien noodzakelijk kan een dunne katoenen stof ertussen worden gelegd).

Let op: Voorzichtigheid word aangeraden bij gelijktijdig gebruik met liniment en soortgelijke omdat dit het effect versterkt.

Extra informatie

Extra informatie

Merk BACK ON TRACK
Deken Opties therapeutisch
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
50%
( 1 )
4 star :
50%
( 1 )
Sort by:

2 artikel(en)

per pagina
Fijne stalbeschermers Review door Scarlett
Kwaliteit
Mijn paard heeft last van stalbenen. De benen blijven mooi dun met deze beschermers. Ze zitten mooi om de benen en blijven goed zitten, zakken niet af
(Geplaatst op 5 juli 2017)
Superfijne stalbeschermers! Review door Malin van der Beek
Kwaliteit
Mijn paard heeft altijd snel last van stalbenen voor, en hij heeft artrose. Zo lang de temperaturen het toelaten staat hij 's nachts rondom in deze beschermers en blijven zijn benen mooi dun. Ook loopt hij dan net even iets soepeler uit zijn stal in de ochtend. Het nadeel is dat er snel stro in het klitterband blijft hangen maar dat pulk ik er elke dag tussenuit zodat ze goed blijven plakken. De pasvorm is top en het materiaal lekker zacht. Ik heb 1 extra set gekocht zodat ik de inlages ook kan wassen want deze worden met het gebruik wel een beetje klammig. Ben echt heel tevreden over deze beschermers!
(Geplaatst op 7 april 2016)

Login to add review

Artikel QR Code