Blog

 1. Hoe pas ik mijn Horseware deken?

  Hoe pas ik mijn Horseware deken?

  Het is heel belangrijk om de juiste maat deken voor jouw paard aan te schaffen, om zo het comfort van het paard te kunnen garanderen, en daarnaast om te voorkomen dat de deken gaat schuren. Paarden met eenzelfde schofthoogte hebben allen verschillende vormen en maten. Het kan dus heel handig zijn om bepaalde maten van het paard op te nemen.

  Lees verder...
 2. Het verschil tussen alle Horseware dekens

  Het verschil tussen alle Horseware dekens

  Horseware heeft vele dekens in het assortiment en heeft hierbij een onderscheid gemaakt tussen Rambo, Rhino en Amigo dekens. Wat is nu het grootste verschil tussen deze drie merknamen? In deze blog leggen we je het uit!

  Lees verder...
 3. Wat je moet weten over dekens

  Wat je moet weten over dekens

  Het concept is simpel: Als je paard het koud heeft, doe je zijn deken op. Wanneer hij het niet koud heeft, doe je de deken af. Als hij een mooie dikke vacht heeft, sla de dekens dan helemaal over. Dit dagelijkse winterse karwei blijft echter voor velen een raadsel. Hier is een korte handleiding voor; wanneer, en met wat moet je het paard bedekken? Heeft mijn paard een deken nodig? In een notendop, waarschijnlijk niet.

  Lees verder...
 4. Help mijn paard eet zand, wat nu?

  Help mijn paard eet zand, wat nu?

  We zien het steeds vaker voorkomen, zeker in deze tijd van het jaar; paarden die zand eten tijdens hun uren op de schrale weide of in de paddock. Sommige paarden hebben deze gewoonte aangeleerd en eten, of likken aan het zand in de paddock of op de weide. Deze gewoonte is niet alleen slecht voor de maag, maar veroorzaakt ook diarree en soms zelfs gewichtsverlies. 

  Lees verder...
 5. 5 eye-openers tijdens de Vitalbix training

  5 eye-openers tijdens de Vitalbix training

  Gisteren mochten wij met het hele team een leerzame training volgen van Vitalbix. Wij verkopen Vitalbix nu sinds enkele weken, maar na vandaag zijn wij nog meer overtuigd van de kracht van de producten van Vitalbix. In deze blog delen we graag een aantal eye-openers. Sommige dingen zullen je echt verbazen.

  Lees verder...
 6. Waarom wel of geen oornetje?

  Waarom wel of geen oornetje?

  Het is inmiddels een bekend ‘mode’ item, maar naast dat het je look helemaal afmaakt, heeft het oornetje ook wel degelijk een belangrijke functie. In deze blog lees je meer over het nut van oornetjes.

  Lees verder...
 7. Shop vanaf nu de producten van Parlanti

  Shop vanaf nu de producten van Parlanti

  Vanaf nu kun je ook de fijne producten van Parlanti bij ons shoppen. Wij vertellen jou graag wat meer over dit fijne merk. Je shopt namelijk de laarzen en jodphurs nu op onze website. 

  Lees verder...
 8. Koel de benen van jouw paard effectief

  Koel de benen van jouw paard effectief

  We hebben als paardeneigenaren allemaal wel eens de benen van onze paarden moeten koelen door bijvoorbeeld een wondje of een zwelling. Ook wanneer je paard een zware training heeft gehad kan het heel effectief zijn om de benen te koelen. Wat is nu eigenlijk de beste manier om de benen te koelen? Wij leggen het uit in deze blog.

  Lees verder...
 9. Krijgt jouw paard genoeg kruiden binnen?

  Krijgt jouw paard genoeg kruiden binnen?

  Paarden die zich in de vrije natuur bevinden krijgen vaak gevarieerd voedsel binnen en zijn continue op zoek naar gras en verschillende kruiden. Belangrijk is dus om na te gaan of jouw paard genoeg kruiden binnenkrijgt; omdat het voor onze paarden vaak veel moeilijker is om de belangrijkste kruiden bij elkaar te vinden. 

  Lees verder...
 10. De 10 meest gestelde vragen over supplementen

  De 10 meest gestelde vragen over supplementen

  Wij beantwoorden de 10 meest gestelde vragen over supplementen voor jouw paard vandaag in deze blog. Twijfel jij of je jouw paard een supplement moet geven? Of weet jij niet welk supplement voldoet aan de juiste ingrediënten? Wij helpen jou graag!

  Lees verder...

Producten 1-10 van 237

Pagina
Toon per pagina

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.