Blog

Bezig met laden...
 1. De nieuwe FEI springregels over bescherming van het paardenbeen

  De nieuwe FEI springregels over bescherming van het paardenbeen

  Op de algemene vergadering van de FEI in 2019 in November in Moskou werden de nieuwe regels voor het springen goedgekeurd.

  Lees verder...
 2. De juiste maat beschermers voor jouw paard

  De juiste maat beschermers voor jouw paard

  De Veredus peesbeschermers, strijklappen en springschoenen zijn de beste beschermers om de maximale bescherming voor ieder paard te garanderen. Om deze peesbeschermers echt effectief in te zetten is het noodzakelijk om de juiste maat aan te schaffen.

  Lees verder...
 3. Wat is belangrijk bij het beschermen van de benen van jouw paard?

  Wat is belangrijk bij het beschermen van de benen van jouw paard?

  Paarden zijn bijna perfecte dieren; ze zijn geboren om vrij rond te rennen. Vanaf het moment dat we paarden vragen om de sport met ons te delen, moeten we ons ook zorgen maken om de gezondheid en het welzijn.

  Veel dingen die we doen, zoals ijzers, zijn niet natuurlijk. Ijzers kunnen in feite de oorzaak zijn van verschillende problemen met de ledematen die, zoals we goed weten, een belangrijk onderdeel vormen.

  Lees verder...
 4. Welke peesbeschermers moet ik gebruiken?

  Welke peesbeschermers moet ik gebruiken?

  Veredus biedt een breed scala aan bescherming voor de benen van het paard.  Het komt vaak voor dat een paard gewond raakt door het reiken met de hoef, vooral bij het beslaan of door trauma van buitenaf. We zien ook wel eens verwondingen doordat niet goed ingesloten ligamenten belast worden.

  De kogels en pezen behoren tot de delen die het meeste risico lopen op ernstig trauma wanneer deze niet goed beschermd worden. Sinds de jaren 90 heeft Veredus een volledige collectie bescherming ontwikkeld voor de meest blootgestelde en meest gevoelige delen van de ledematen van het paard.

  Lees verder...
 5. Absolute: De ervaring van Isabell Werth met Veredus

  Absolute: De ervaring van Isabell Werth met Veredus

  De talloze medailles van Isabell Werth bekronen haar tot de onbetwiste koningin van de dressuur. Zo nam Isabell Werth in 1989 deel aan haar eerste Europese kampioenschap op Weingard, waar zij teamgoud won en eindigde op een 13e individuele plek.

  Sindsdien heeft zij deelgenomen aan meer dan dertig internationale kampioenschappen, waaronder de olympische spelen, en heeft zijn 39 gouden medailles gewonnen. In datzelfde jaar, 1989, werd Veredus opgericht.

  Lees verder...
 6. Hoe was ik de Veredus beenbeschermers?

  Hoe was ik de Veredus beenbeschermers?

  De beschermende werking van de Veredus beschermers kan optimaal ingezet worden als de beschermers regelmatig op de juiste manier gereinigd worden en het juiste onderhoud krijgen.

  Lees verder...
 7. Gastblog VitalStyle: Hoe krijg je de darmen van je paard in balans?

  Gastblog VitalStyle: Hoe krijg je de darmen van je paard in balans?

  Paarden in de natuur zoeken de hele dag naar vele soorten grassen, kruiden bloemen en struiken om te eten. Kruidenplanten bevatten veel vezels en biologisch werkzame stoffen (fytonutriënten) die de belangrijke verteringsprocessen in het lichaam ondersteunen. Waarom zijn deze kruiden zo belangrijk voor een gezonde darmflora? Dat lees je in dit blog! 

  Lees verder...
 8. Product uitgelicht: Presteq Faysport hoofdstel

  Product uitgelicht: Presteq Faysport hoofdstel

  We zien het steeds vaker; hoofdstellen, maar ook halsters met een anatomische vorm om het zo comfortabel mogelijk te maken voor het paard. Presteq Equestrian heeft zo een anatomisch hoofdstel ontwikkeld met wel 12 anatomische eigenschappen.

  Lees verder...
 9. Merk uitgelicht: Harry's Horse

  Wie kent dit merk nu niet? Harry’s horse is al sinds 1974 een begrip in de paardensport. Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en de bijzondere band en relatie tussen mens en dier, wederzijds respect en vertrouwen zijn de beste ingrediënten voor onvergetelijke momenten. Harry’s horse biedt de mooiste producten aan om maximaal van deze onvergetelijke momenten te kunnen genieten.

  Lees verder...
 10. Uitgelicht: LeMieux dekjes!

  Uitgelicht: LeMieux dekjes!

  Bij vele ruiters is Lemieux bekend. Het merk komt van oorsprong uit Engeland en is opgericht door Robert Lemieux. Robert Lemieux heeft op Olympisch niveau in de eventingsport gereden en heeft daarmee de juiste kennis over waar een goed product aan moet voldoen. Lemieux heeft dan ook het volgende motto: voor ruiters, door ruiters. Het merk onderscheidt zich van andere merken door de uitstekende pasvorm en het elegante design, bij zowel de dekjes als alle andere producten van het merk. Vandaag nemen we jullie mee in de fijne dekjes van Lemieux!

  Lees verder...

Producten 1-10 van 190

Pagina
Toon per pagina

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.