Blog

 1. Wat je moet weten over dekens

  Wat je moet weten over dekens

  Het concept is simpel: Als je paard het koud heeft, doe je zijn deken op. Wanneer hij het niet koud heeft, doe je de deken af. Als hij een mooie dikke vacht heeft, sla de dekens dan helemaal over. Dit dagelijkse winterse karwei blijft echter voor velen een raadsel. Hier is een korte handleiding voor; wanneer, en met wat moet je het paard bedekken? Heeft mijn paard een deken nodig? In een notendop, waarschijnlijk niet.

  Lees verder...
 2. 5 tips voor wisselvallig weer

  5 tips voor wisselvallig weer

  Het ene moment ben je heerlijk van de zon aan het genieten en het andere moment begeef je je in een enorme hoosbui. Niet is zo veranderlijk als het weer.. Begrijpelijk dat je soms even geen idee hebt welke deken je op moet doen, je wilt niet dat je paard staat te zweten maar je wilt ook niet dat hij het koud krijgt. Dilemma’s dilemma’s … Het onvoorspelbare weer zorgt naast dekenstress ook voor andere problemen zoals natte paddocks en kale weides.

  Lees verder...
 3. Gastblog VITALStyle: Versterk de spieren van je paard met een krachtige cocktail

  Gastblog VITALStyle: Versterk de spieren van je paard met een krachtige cocktail

  Bij (zware) inspanning komen vrije radicalen vrij in spieren en andere weefsels. Deze stoffen zijn in hoge concentraties niet goed voor het lichaam en beschadigen cellen van o.a. spieren en gewrichten. Antioxidanten zijn in staat om vrije radicalen op te ruimen. Zo beschermen ze gezonde cellen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Benieuwd hoe je de spieren van je paard optimaal ondersteunt? Daar vertellen we je meer over in dit blog!

  Lees verder...
 4. Nieuw van Dy'on

  Nieuw van Dy'on

  In deze blog brengen we je helemaal op de hoogte van alle veranderingen en nieuwigheden van Dy'on. Dy'on heeft het hele assortiment veranderd, sommige producten zijn aangepast en andere zijn helemaal nieuw! Zo komt er een supere mooie collectie met zadeldekjes, oornetjes en dekens.

  Lees verder...
 5. Gastblog Cavalor: Help mijn paard zweet veel!

  Gastblog Cavalor: Help mijn paard zweet veel! Lees verder...
 6. Gastblog VITALStyle: Koel de benen van je paard optimaal met een CoolGel

  Gastblog VITALStyle: Koel de benen van je paard optimaal met een CoolGel

  Als paardeneigenaar heb je vast wel eens de benen van je paard of pony moeten koelen bij een dik been door een zwelling. Naast stappen op het harde is dit een goede manier om vocht af te voeren. In dit blog vertellen we je meer over het nut van koelen en het gebruik van een koelende gel.

  Lees verder...
 7. Gastblog Lemieux: Bescherm jouw paard tegen vliegen & insecten

  Gastblog Lemieux: Bescherm jouw paard tegen vliegen & insecten

  De dagen worden langer, de zon schijnt vaker en de temperaturen stijgen. Dat betekent dat we ook te maken krijgen met vliegen, muggen & andere insecten. Heeft jouw paard vaak last van vliegen of insecten en is je paard misschien zelfs allergisch?

  Lees verder...
 8. Gastblog Sprenger: Basisbitten voor de opleiding van je paard

  Gastblog Sprenger: Basisbitten voor de opleiding van je paard

  Een bit word ingezet als communicatiemiddel tussen ruiter en paard. Het is bedoeld om de hulpen van de ruiter direct en gericht aan het paard door te geven. Om met een bit het gewenste effect zo goed mogelijk te bereiken, zijn 2 dingen belangrijk

  Lees verder...
 9. Gastblog Global Medics: Mijn paard heeft last van een maagzweer, wat te doen?

  Gastblog Global Medics: Mijn paard heeft last van een maagzweer, wat te doen?

  Maagzweren zijn een veelvoorkomend problemen bij paarden. Vooral sportpaarden krijgen hier last van en dit kan grote gevolgen hebben voor de gezondheid en prestaties van je paard. Maar wat zijn de symptomen? Of nog belangrijker: wat kan je doen om maagzweren te voorkomen?

  Lees verder...
 10. Gastblog VITALstyle: Kriebelvrij de zomer door met een goede voorbereiding

  Gastblog VITALstyle: Kriebelvrij de zomer door met een goede voorbereiding

  Heeft jouw paard kriebels in de zomer? Dan staat voor zowel jou als je paard een groot deel van het jaar in het teken van kriebels en zorgen. Een goede management, dat al in het voorjaar begint is hierbij belangrijk. In dit blog lees je hoe je je paard optimaal kunt ondersteunen bij zomerkriebels.

  Lees verder...

Producten 1-10 van 209

Pagina
Toon per pagina

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.