Cowboy Magic - gebruik jij deze producten al?

Weergaven
Cowboy Magic - gebruik jij deze producten al?

De meeste ruiters en paardeneigenaren zijn wel bekend met de fijne producten van Cowboy Magic. Cowboy Magic is oorspronkelijk opgericht in 1994 en richt zich op het leveren van hoogwaardige verzorgingsproducten voor paarden. Denk hierbij aan Shampoos, Conditioners en Finishing Sprays & Gels. De bestseller onder de Cowboy Magic producten is dan ook wel de Cowboy Magic Detangler. Deze Detangler is dan ook nog steeds de toonaangevende ontklitter voor paarden, welke ook nog eens een hele mooie glans achterlaat. 

cowboy magic

De Cowboy Magic Detangler is hét basisproduct geworden in de poetskisten van de meeste ruiters over de gehele wereld. Na het met pensioen gaan van de oprichters van Cowboy Magic is het welbekende merk voortgezet door Straight Arrow Products. Met een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten is Cowboy Magic inmiddels onmisbaar geworden in de paardenwereld. 

Cowboy Magic Detangler

Wij lichten graag onze favoriete Cowboy Magic producten uit. Zo zijn wij net zoals Cowboy Magic zelf, echt fan van de Cowboy Magic Detangler. De Cowboy Magic Detangler zorgt ervoor dat de staart en manen van jouw paard direct ontklit worden, waarbij het ook nog eens een hele mooie glans achterlaat. Het is een pure conditioner en bevat geen alcohol of water waardoor het haar uitdroogt. De Cowboy Magic Detangler, is net zoals de andere Cowboy Magic producten, zelfs ook te gebruiken voor ons! Deze producten zijn ook heel fijn om in je eigen haar te gebruiken. 

cowboy magic

De Cowboy Magic Super Body Shine

Dit is toch wel een van de favorieten voor in de staart wanneer er een wedstrijd gepland staat; de Cowboy Magic Super Body Shine. Deze glansspray is gemaakt van een natuurlijk spectrum dat zon- en kunstlicht reflecteert, dit zorgt voor een oogverblindende glans. De spray werkt tevens vuilafstotend waardoor stof en vuil minder snel aan de vacht hecht en makkelijker te verwijderen is. Zo staat je paard er altijd stralend bij. Let wel op dat je deze spray niet onder het zadeldekje gebruikt, het zijdezachte resultaat zorgt er namelijk voor dat de vacht glad wordt, en dat wil je niet onder het zadeldekje.

De Cowboy Magic Rosewater Shampoo

Voor wie een paard heeft met een extreem gevoelige huid is dit echt een uitkomst. Deze Rosewater Shampoo is namelijk heel geschikt voor paarden met een gevoelige huid. De milde shampoo dringt diep door in de vacht en hersteld het vochtbalans en zorgt zo voor een glanzende en zachte vacht. Ook geschikt voor het wassen van de manen en staart, deze shampoo maakt de manen en staart makkelijk doorkambaar, ideaal om te gebruiken in combinatie met de Rosewater Conditioner.

cowboy magic shampoo

Wat maakt de producten van Cowboy Magic nu zo bijzonder?

De verzorgingsproducten van Cowboy Magic zijn zeer geconcentreerd en bevatten zijdeproteïnen, aloë vera, honing, panthenol en kruidenextracten. De zijdeproteïnen reflecteren het licht en geven de vacht van je paard een prachtige glans. De producten van Cowboy Magic worden niet getest op dieren, wel zo’n fijn idee vinden wij zelf. Alle producten voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen. De Cowboy Magic producten kan je niet alleen voor je paard gebruiken maar ook voor jezelf of voor je hond.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze fijne producten? Bekijk het hele assortiment Cowboy Magic hier

 

Gerelateerde berichten
Droogshampoos getest!
Met de winter op komst is het niet ideaal om je paard met koude temperaturen te wassen en daarnaast is op vele stallen geen warm water beschikbaar. Hoe krijg je dan toch je witte schimmel helemaal spik en span? Wij hebben voor jou 3 verschillende vlekverwijderaars (ook wel droogshampoo's) getest zodat je binnen een handomdraai kan shinen in de ring...
Een schoon en fris paard in enkele minuten
Je paard wassen tijdens de koude winterdagen is geen pretje. Het water is koud en voordat je paard droog is duurt ook langer dan in de zomer. NAF heeft een nieuw product ontwikkeld waarmee je paard supersnel schoon wordt. De NAF Warming Wash en de NAF Lavender Wash zijn twee shampoo’s die je kunt gebruiken om je paard te voorzien van een heerlijk...
Huidverzorging voor je paard
De vacht is de spiegel van de interne gezondheid van je paard. Een doffe vacht, schilfers, kleine wondjes of te lang haar kunnen tekenen zijn dat er iets aan de hand is. Je wilt de vacht (en je paard) daarom zo goed mogelijk verzorgen in deze blog lees je meer hoe je dat het beste kunt doen. ...
Bijna iedereen geeft zijn paard tegenwoordig een supplement ter ondersteuning. Of je nu een supplement geeft vanwege de nervositeit van jouw paard, of juist om de gewrichten en spieren te ondersteunen; ieder supplement moet van goede kwaliteit en zeer effectief zijn. Bij Dochorse vind je deze kwaliteit en effectiviteit. Nieuw in ons ...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.