Hoe was ik de Veredus beenbeschermers?

De beschermende werking van de Veredus beschermers kan optimaal ingezet worden als de beschermers regelmatig op de juiste manier gereinigd worden en het juiste onderhoud krijgen.

veredus-bescherming

Stof, modder en het zweet van het paard kunnen ervoor zorgen dat de huid van het paard geïrriteerd raakt. Om deze reden moeten de beschermers altijd voor gebruik worden gecontroleerd. Direct na gebruik wordt het aanbevolen om ze van buiten en van binnen schoon te maken met een vochtige doek of spons.

Wanneer er heel veel vuil in de peesbeschermers zit is het aan te raden om deze te wassen in koud water met een neutrale zeep. Week ze ongeveer tien minuten in een emmer en laat het water het vuil oplossen. Daarna kun je de afnemen met een zachte borstel en spons. Belangrijk is om ze goed te laten drogen voordat je ze terugplaatst in de doos.

Het reinigen van de Veredus beschermers en sluitingen zorgt ervoor dat de effectiviteit gegarandeerd wordt en ze gaan ook nog eens langer mee. Deze was instructies zijn ook van belang voor de producten van de Magnetik lijn en de Save the Sheep lijn.

Gerelateerde berichten
  1. Absolute: De ervaring van Isabell Werth met Veredus Absolute: De ervaring van Isabell Werth met Veredus De talloze medailles van Isabell Werth bekronen haar tot de onbetwiste koningin van de dressuur. Zo nam Isabell Werth in 1989 deel aan haar eerste Europese kampioenschap op Weingard, waar zij teamgoud won en eindigde op een 13e individuele plek. Sin
  2. Welke peesbeschermers moet ik gebruiken? Welke peesbeschermers moet ik gebruiken? Veredus biedt een breed scala aan bescherming voor de benen van het paard.  Het komt vaak voor dat een paard gewond raakt door het reiken met de hoef, vooral bij het beslaan of door trauma van buitenaf. We zien ook wel eens verwondingen doordat
  3. Wat is belangrijk bij het beschermen van de benen van jouw paard? Wat is belangrijk bij het beschermen van de benen van jouw paard? Paarden zijn bijna perfecte dieren; ze zijn geboren om vrij rond te rennen. Vanaf het moment dat we paarden vragen om de sport met ons te delen, moeten we ons ook zorgen maken om de gezondheid en het welzijn. Veel dingen die we doen, zoals ijzers, z
  4. De juiste maat beschermers voor jouw paard De juiste maat beschermers voor jouw paard De Veredus peesbeschermers, strijklappen en springschoenen zijn de beste beschermers om de maximale bescherming voor ieder paard te garanderen. Om deze peesbeschermers echt effectief in te zetten is het noodzakelijk om de juiste maat aan te schaffen.
Gerelateerde producten

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.