Merk uitgelicht: de hoofdstellen van Passier!

Ben je opzoek naar een hoofdstel van topkwaliteit? Dan hoef je niet verder te zoeken! Passier staat bekend om de super kwaliteit hoofdstellen. De hoofdstellen van Passier gaan alvorens de verkoop door strikte kwaliteitscontroles om zo alleen het beste te kunnen garanderen. Sinds de oprichting van Passier is het merk continue bezig met het verbeteren en innoveren van de hoofdstellen. Een echte waardevolle toevoeging aan ons assortiment, al zeggen we het zelf. Vandaag lichten wij een aantal van onze fijne Passier hoofdstellen uit. Heb jij jouw keuze al gemaakt?

hoofdstel passir

Het Passier hoofdstel ‘Spirit’

Dit basis hoofdstel van Passier komt uit de PassierBlu collectie en heeft een anatomisch gevormde neusriem en kopstuk. Dit zorgt voor een betere drukverdeling en geeft daarmee extra comfort. Dit hoofdstel is geschikt voor wanneer je een chique, kwalitatief hoofdstel wilt maar niet te veel ‘bling bling’. Het hoofdstel heeft een subtiele frontriem met heldere steentjes.

Het Passier hoofdstel ‘Apollo’

Wie voor super-de-luxe- wil gaan wil dit hoofdstel van Passier met lakneusriem zeker hebben. Dit hoofdstel is gemaakt van alleen de beste kwaliteit leer en gaat jarenlang mee. Een echte investering voor het leven dus! Het hoofdstel heeft een smal kopstuk welke zacht onderlegd is, om jouw paard alleen het meest comfortabele te garanderen. Dit hoofdstel is dan ook uitermate geschikt voor paarden met wat minder ruimte achter de oren. De frontriem van dit hoofdstel heeft donkere grafiet kristallen en is een echte eyecatcher.

Het Passier stang & trens hoofdstel Fortuna

Een van de meest populaire Passier hoofdstellen; het Fortuna hoofdstel. Dit is een uniek stang & trens hoofdstel met elastische inzet, waardoor het kopstuk met de bakstukken verbonden wordt. Dit zorgt voor aanzienlijke drukvermindering achter de oren. Het bevordert een betere acceptatie van het bit en het stimuleert het kauwproces van jouw paard. Dit hoofdstel is gemaakt van de beste kwaliteit Passier leer en biedt optimaal comfort voor jouw paard.

Het Passier stang & trens hoofdstel Atlas

Nog een pareltje uit de stang & trens collectie van Passier. Dit hoofdstel heeft een anatomisch gevormd kopstuk om onnodige druk achter de oren te vermijden. De chique mat zwarte neusriem is subtiel maar wel vervaardigd van de beste kwaliteit leer. De neusriem heeft extra uitsparingen aan de zijkant zodat het bit meer ruimte krijgt.

Ben jij op zoek naar een nieuw hoofdstel maar kun jij geen keuze maken? Wij geven jou graag vrijblijvend advies over onze producten. Neem hiervoor contact met ons op! 

Wil je liever gewoon al onze Passier hoofdstellen bekijken? Kijk dan hier.

 

 

Gerelateerde berichten
  1. Merk uitgelicht: Trust Merk uitgelicht: Trust In deze nieuwe blog lees je alles over het populaire bittenmerk: Trust Equestrian
  2. Springbitten toegelicht: Pelham Springbitten toegelicht: Pelham Het vinden van het juiste bit is voor iedereen verschillend. Per discipline, opleidingsniveau en type paard komen er andere aspecten kijken voor de mogelijkheden en wensen van een goed bit. Voor jonge paarden zijn er de basis- en opleidingsbitten, ma
  3. Springbitten toegelicht: Sprenger Duo-trens Springbitten toegelicht: Sprenger Duo-trens Het vinden van het juiste bit is voor iedereen verschillend. Per discipline, opleidingsniveau en type paard komen er andere aspecten kijken voor de mogelijkheden en wensen van een goed bit. Voor jonge paarden zijn er de basisbitten en opleidingsbitte
  4. Springbitten toegelicht: Sprenger Novocontact bitten Springbitten toegelicht: Sprenger Novocontact bitten Het vinden van het juiste bit is voor iedereen verschillend. Per discipline, opleidingsniveau en type paard komen er andere aspecten kijken voor de mogelijkheden en wensen van een goed bit. Voor jonge paarden zijn er de basisbitten en opleidingsbitte
Gerelateerde producten

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.