Bezig met laden...

Bucas recuptex therapie deken light

Deze Recuptex deken heeft een luchtig mesh materiaal aan de zijkant. De deken is ook te gebruiken tijdens warmere dagen. De deken is tevens te gebruiken tijdens koudere dagen, eventueel met een fleecedeken erover.
€ 175,50 € 195,00
SKU
BUC415-CFG
- +
  •  Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis 7 dagen producten testen
  •  Overleg met onze specialisten

Bucas Recuptex Therapie Deken LIGHT

Deze speciale Bucas Recuptex light variant heeft zijkanten van een luchtig mesh materiaal. Deze deken is ook te gebruiken tijdens warmere dagen. De deken is tevens te gebruiken tijdens koudere dagen, eventueel met een fleecedeken erover

De Bucas Recuptex Therapiedeken zorgt in een korte tijd voor een intensieve doorbloeding wat een aantal medische problemen kan voorkomen en bijdraagt aan het herstel van bestaande problemen.

De Bucas therapiedeken heeft over het bovenste gedeelte de welbekende Recuptex stof lopen. Deze stof weerspiegelt de magnetische velden in het lichaam wat, vrijwel direct, zorgt voor een intensieve doorbloeding en verbeterde zuurstoftoevoer. Doordat de doorbloeding sterk gestimuleerd wordt, worden afvalstoffen sneller afgevoerd en verbeterd de zuurstoftoevoer. Dit zorgt weer voor minder spierpijn, een lossere bovenlijn, minder ontsteking en zwellingen.
Elk paard heeft baat bij de Recuptex deken, of je jouw paard nou extra wilt verwennen met deze ontspannende deken na een intensieve training of juist heel gericht een blessure wilt behandelen. De Recuptex deken is voor ieder paard onmisbaar en draagt op kort termijn bij aan een zichtbaar verschil en vooruitgang in de training.

Wij adviseren om de Recuptex deken 2 uur voor en na de training op te doen. Is dit praktisch niet mogelijk? Neem dan contact met ons op zodat wij het schema van je paard kunnen bespreken en in overleg met jou een advies kunnen geven voor het gebruik van de deken.

Voor een intensievere werking van de deken adviseren wij de deken i.c.m. het los verkrijgbare Recuptex Light halsdeel te gebruiken.

Meer informatie
MerkBucas Recuptex
Deken OptiesTherapeutisch
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bucas recuptex therapie deken light
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.