Bucas Hals

Op zoek naar een losse Bucas hals voor aan jouw Bucas deken? Wij zijn het online verkooppunt met de grootste voorraad Bucas halsdelen voorbij je Recuptex, Smartex, Irish Turnout of Power Turnout deken. Een Bucas hals beschermt je paard tegen wind en kou en geeft daarnaast ook nog eens extra warmte. Het fijne van de Bucas dekens is dat je zelf kan bepalen of je de deken met of zonder hals wilt gebruiken. Is een losse hals niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij al onze Bucas dekens.

Advies van een Bucas dekenspecialist

Wil je weten welke hals het beste bij jouw Bucas deken past? Neem dan contact op met Charlotte. Charlotte is de expert op het gebied van Bucas en helpt je graag met het maken van een keuze. Het is belangrijk dat je de juiste maat kiest zodat de hals goed op je Bucas deken past.

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een losse Bucas hals is altijd handig om te hebben voorbij je turnout deken. Een losse hals geeft jouw paard extra bescherming tegen wind en kou. Daarnaast geeft een losse Bucas hals ook extra warmte. Je verhoogt dus met een hals ook de warmte van jouw deken. Het fijne van een losse hals is dat je deze kan bevestigen wanneer nodig en indien je geen hals nodig hebt laat je de hals eraf. 

Bucas heeft niet alleen losse halsdelen voor aan een waterdichte turnout deken maar er zijn ook halsstukken verkrijgbaar voor aan stal- en therapiedekens.

Welke Bucas hals voor jouw deken?

Wij hebben verschillende soorten Bucas halsstukken op voorraad. De waterdichte halsdelen zijn geschikt om te bevestigen aan jouw Bucas Turnout deken zoals de Smartex, Irish Turnout of Power Turnout. Daarnaast hebben wij ook een Bucas Recuptex Hals in het assortiment. De Recuptex Hals versterkt de werking van jouw Bucas Recuptex deken. Vooral paarden welke moeite hebben met loslaten en buiging hebben baat bij een Recuptex hals.

Welke maat Bucas hals?

Het is erg belangrijk om de juiste maat Bucas hals te bestellen, anders past hij niet op jouw Bucas deken. Om de maat van de hals te bepalen moet je eerst weten welke maat deken je hebt. Als je jouw dekenmaat weet kan je het onderstaande schema aanhouden om de maat van de losse hals te bepalen:

  • XS hals past bij een 155 – 160 cm deken
  • S hals past bij een 165 – 175 cm deken
  • M hals past bij een 185 – 190 cm deken
  • L hals past bij een 195 cm deken
  • XL hals past bij een 205 – 215 cm deken

Benaming Bucas halsdelen

In Nederland is het gebruikelijk om een losse hals een halsstuk of halsdeel te noemen. Bucas zelf noemt een losse hals ook wel een Combi Neck.

Wij hebben de Bucas halsdelen altijd in de aanbieding. Heb je ergens anders de Bucas hals goedkoper gezien? Neem dan contact met ons op !

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.