Bucas Regendeken

Op zoek naar een Bucas regendeken voor je paard? Wij zijn het online verkooppunt met de grootste voorraad Bucas regendekens voor je paard. Een regendeken beschermt je paard tegen regen en kou gedurende het voor- en najaar. Een regendeken heeft geen (of een hele lichte) vulling en is daarom geschikt om te gebruiken tijdens de seizoenswisseling.


Bucas heeft o.a. regendekens van Bucas Power Turnout, Bucas Smartex, Bucas Irish Turnout, Bucas Recuptex en Bucas Freedom. Ben je op zoek naar een waterdichte deken met vulling? Bekijk dan hier al onze Bucas winterdekens.

Welke Bucas regendeken voor jouw paard?

Twijfel je over welke Bucas regendeken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Charlotte. Charlotte weet precies wat alle verschillen zijn tussen de Bucas regendekens en heeft alle dekens op meerdere paarden gepast.

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wij hebben de grootste voorraad Bucas regendekens in de aanbieding. Er zijn verschillende soorten regendekens in het assortiment van Bucas. De super-de-luxe Power Turnout is het paradepaardje onder dekens, maar Bucas heeft ook een prima basic regendeken (de Bucas Freedom regendeken) met een top prijs-kwaliteit verhouding. Alle waterdichte dekens in het assortiment van Bucas worden Turnout dekens genoemd. De regendekens hebben geen (of een hele lichte) vulling. Dekens met een dikkere vulling zijn Bucas winterdekens.

Welke Bucas regendekens zijn er?

1. Bucas Power Turnout Light

Dit is het paradepaardje onder de Bucas regendekens. Deze regendeken heeft een zonrefleterende (ballistic nylon) buitenkant en een antibacteriële staydry binnenvoering. Het is ook mogelijk om een losse hals of Bucas onderdeken aan deze regendeken te bevestigen. De deken is er met een normale pasvorm of met een pasvorm voor hele brede paarden (de Power Turnout Big Neck).

2. Bucas Smartex Rain

Deze Bucas regendeken heeft een oersterke ballistic nylon buitenkant en een stay-dry binnenvoering zodat je paard ten alle tijden droog is. De deken kan daarom ook op een bezweet paard gelegd worden. Ook is deze Bucas regendeken er in een big neck uitvoering. Aan deze deken kan een Bucas hals en een onderdeken bevestigd worden.

3. Bucas Irish Turnout

De Irish Turnout Light heeft een 1200D rip-stop buitenkant (dit is minder sterk dan ballistic nylon) en een nylon binnenvoering (dus geen stay-dry). De regendeken is te gebruiken bij een temperatuur tussen de +5 en +12 graden. Aan deze deken kan ook een losse hals en een onderdeken bevestigd worden.

4. Bucas Freedom

Deze Bucas regendeken heeft een 600D rip-stop buitenkant en is hiermee de minst sterke deken uit de Bucas collectie. De deken heeft geen schouderplooien voor meer bewegingsvrijheid. Ook kan er aan deze regendeken geen hals en onderdeken bevestigd worden. Kortom een prima basic regendeken.

Advies van een Bucas deken expert

Wil je weten welke Bucas regendeken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Charlotte. Charlotte neemt een aantal vragen met je door zodat ze een goed beeld van je paard en jouw eisen heeft, aan de hand hiervan gaat ze samen met jou op zoek naar de perfecte deken!

Bucas Maattabel

Twijfel je over welke maat Bucas deken jouw paard heeft? Neem dan een kijkje bij deze handige Bucas maattabel.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.