Bucas Vliegendeken

Bezig met laden...

Op zoek naar een Bucas vliegendeken voor je paard? Wij zijn het officiële online verkooppunt met een grootste voorraad Bucas dekens. Een Bucas vliegendeken beschermt je paard tegen vliegen en dazen zodat hij ongestoord op de wei kan grazen. De Bucas vliegendekens worden ook wel Buzz Off dekens genoemd.

Advies van een Bucas Vliegendeken expert

Onze dekenspecialist Charlotte heeft alle Bucas vliegendekens op meerdere paarden gepast en kan je daarom van een goed advies voorzien. Het staat bij ons voorop dat jouw paard een goed passende vliegendeken draagt.

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bucas Vliegendeken Buzz Off X
  € 116,10 € 129,00
 2. Bucas Vliegenmasker Buzz-Off + Neus
  € 24,21 € 26,90
 3. Bucas Vliegenmasker Buzz-Off Deluxe zonder oren
  € 31,41 € 34,90
 4. Bucas Vliegenmasker Buzz-off Deluxe met oren
  € 35,91 € 39,90
 5. Bucas Vliegendeken Buzz Off + Hals
  € 116,10 € 129,00
 6. Bucas buzz off vliegenmasker zebra
  € 22,50 € 25,00
 7. Bucas buzz off vliegenmasker
  € 17,10 € 19,00
 8. Bucas buzz off riding

  Bucas

  Bucas buzz off riding
  Waardering:
  100%
  € 76,50 € 85,00
 9. Bucas Buzz Off Fly Rug
  € 80,10 € 89,00
 10. Bucas Buzz Off Zebra
  € 125,10 € 139,00
 11. Bucas Buzz Off Rain
  € 143,10 € 159,00
 12. Bucas Buzz Off Rain
  € 152,10 € 169,00
 13. Bucas buzz off zebra riding rug
  € 94,50 € 105,00

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Bucas vliegendekens beschermen je paard tegen vliegen, dazen en UV-straling. De Buzz Off collectie van het Ierse merk Bucas is speciaal ontwikkelt om je paard de beste bescherming te bieden, de Buzz Off collectie bestaat uit vliegendekens en bijpassende vliegenmaskers.

Welke soorten Bucas vliegendekens zijn er?

1. Bucas vliegendekens zonder hals

De Bucas Buzz Off Classic is een basic vliegendeken zonder hals. Deze vliegendeken heeft een mooie pasvorm en extra zachte padding bij de borst. De vliegendeken is UV-werend en heeft een afneembare buikflap zodat ook de buik van je paard beschermt is. Deze vliegendeken is alleen in het zilver- blauw verkrijgbaar.

2. Bucas vliegendekens met een vaste hals

De Bucas vliegendekens met een vaste hals zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. De Bucas vliegendekens van volledig mesh zijn er in het zilver – blauw of met Zebra motief (extra vliegwerend). Naast volledig mesh dekens heeft Bucas ook 2 vliegendekens met een waterdichte bovenkant deze zijn er in het zilver – blauw of met Zebra motief, dit zijn de Bucas Buzz Off Rain dekens. Het voordeel van een vaste hals is dat je paard meer beschermt is tegen vliegen en dazen.

3. Bucas vliegendekens met een afneembare hals

Nieuw in de collectie zijn 2 Bucas vliegendekens met een afneembare hals. Zo kan je zelf bepalen of je de vliegendeken met of zonder hals wilt gebruiken. De Bucas Buzz Off met hals is hetzelfde als het model met een vaste hals (alleen kan deze hals er dus af). Een heel niew model is de Bucas Buzz Off X, dit model heeft extra lange flappen bij de benen en staart voor nog meer bescherming. Deze nieuwe vliegendeken van Bucas heeft alles wat je zoekt in een vliegendeken (zoveel mogelijk lichaamsbedekking en UV-werend).

4. Bucas vliegendekens om mee te rijden

Niet alleen in de wei heeft je paard last van vliegen maar natuurlijk ook tijdens het rijden. Bucas heeft speciale vliegendekens welke gebruikt kunnen worden tijdens het rijden. Deze Buzz Off Riding dekens hebben op bepaalde plekken uitsparingen zodat je paard niet belemmert wordt in zijn beweging. Deze vliegen rijdekens hebben een afneembare hals en zijn er in het zilver met blauw of in Zebra motief.

Unieke Bucas Zebra technologie

Enkele vliegendekens van Bucas zijn uitgevoerd met een unieke Zebra print. Deze print heeft een desoriënterend effect op vliegen zodat ze heel ver uit de buurt blijven van je paard. Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking hiervan, de Bucas dekens hebben als enige de juiste hoeveelheid zwart – wit om ook echt een desoriënterend effect te hebben. Alle namaak dekens hebben dit niet. Je leest hier het volledige wetenschappelijke onderzoeke naar de Bucas Buzz Off Zebra dekens.

Bucas Dekenadvies

Neem dan contact op met onze dekenspecialist Charlotte. Charlotte heeft al onze vliegendekens op meerdere paarden gepast en kan je daarom van een goed advies voorzien.

Twijfel je over welke maat Bucas deken jouw paard heeft? Neem dan een kijkje bij deze handige Bucas maattabel.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.