Busse slowfeeder hooinet

Hooinet met kleine mazen voor het langzaam voeren van hooi of kuil. Houdt het hooi beter in het net, en houdt je paard langer bezig met het eten. Maas grootte: 4 cm.
Waardering:
100% of 100
€ 13,90
8 op voorraad - wordt vandaag verzonden
Nog %1 beschikbaar
SKU
BS683911-CFG
- +
  •  Gratis verzending boven de €50,-

  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Busse Slowfeeder Hooinet 

Hooinet met kleine mazen voor het langzaam voeren van hooi of kuil. Houdt het hooi beter in het net, en houdt je paard langer bezig met het eten. Maas grootte: 4 cm.

Verkrijgbaar in 3 formaten:

  • 120 x 90 cm
  • 90 x 60 cm
  • 160 x 100 cm
Meer informatie
MerkBusse
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Busse slowfeeder hooinet
Uw waardering
  1. Gastblog NAF : Gewichtscontrole – Een enorm probleem in paardenwelzijn Gastblog NAF : Gewichtscontrole – Een enorm probleem in paardenwelzijn Overgewicht is in een groot deel van de Westerse wereld een serieus probleem. Niet alleen mensen en hun huisdieren lijden onder de obesitas epidemie, ook veel paarden in het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa hebben te maken met de gezondheidsrisico’s die overgewicht met zich mee brengen. Onderzoeken laten zien dat bijna de helft van de paardenpopulatie te maken heeft met overgewicht of obesitas en het probleem blijft niet beperkt tot paar
  2. 6 tips voor de overgang van wei naar stal 6 tips voor de overgang van wei naar stal De herfst is al een aantal weken in aantocht. Het wordt eerder donker en het weer begint om te slaan. Dat betekent voor veel paarden dat ze minder lang buiten in de wei lopen, en meer uurtjes op stal doorbrengen. In deze blog lees je alles over de gevolgen en wat je kunt doen om je paard zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens deze verandering.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.