Busse slowfeeder hooinet

Hooinet voor jouw paard met kleine mazen voor het langzaam voeren van hooi of kuil. Houdt het hooi beter in het hooinet, en houdt je paard langer bezig met het eten. Maas grootte: 4 cm. Ook gemakkelijk te gebruiken als slowfeeder door de kleine mazen. 

Waardering:
100% of 100
€ 14,90
2 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
BS683911-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Busse Slowfeeder Hooinet 

Hooinet voor jouw paard met kleine mazen voor het langzaam voeren van hooi of kuil. Te gebruiken als slowfeeder. Houdt het hooi beter in het hooinet, en houdt je paard langer bezig met het eten. Maas grootte: 4 cm.

Verkrijgbaar in 3 formaten:

  • 120 x 90 cm
  • 90 x 60 cm
  • 160 x 100 cm

Meer informatie
MerkBusse
Dekenmaat145 | 195 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Busse slowfeeder hooinet
Uw waardering
  1. Gastblog NAF : Gewichtscontrole – Een enorm probleem in paardenwelzijn Gastblog NAF : Gewichtscontrole – Een enorm probleem in paardenwelzijn Overgewicht is in een groot deel van de Westerse wereld een serieus probleem. Niet alleen mensen en hun huisdieren lijden onder de obesitas epidemie, ook veel paarden in het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa hebben te maken met de gezondheidsrisico’s die overgewicht met zich mee brengen. Onderzoeken laten zien dat bijna de helft van de paardenpopulatie te maken heeft met overgewicht of obesitas en het probleem blijft niet beperkt tot paar
  2. 6 tips voor de overgang van wei naar stal 6 tips voor de overgang van wei naar stal De herfst is al een aantal weken in aantocht. Het wordt eerder donker en het weer begint om te slaan. Dat betekent voor veel paarden dat ze minder lang buiten in de wei lopen, en meer uurtjes op stal doorbrengen. In deze blog lees je alles over de gevolgen en wat je kunt doen om je paard zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens deze verandering.
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.