CAL REI

CAL REI JUMPING CASUAL ZADELDEK

1

Meer afbeeldingen

  • CAL REI JUMPING CASUAL ZADELDEK
  • CAL REI JUMPING CASUAL ZADELDEK
  • CAL REI JUMPING CASUAL ZADELDEK
  • CAL REI JUMPING CASUAL ZADELDEK
  • CAL REI JUMPING CASUAL ZADELDEK
  • CAL REI JUMPING CASUAL ZADELDEK
  • CAL REI JUMPING CASUAL ZADELDEK
CAL REI JUMPING CASUAL ZADELDEK
€ 99,95
De dekjes uit de casual collectie van Cal Rei zijn afgewerkt met een katoenen bies en een chique koord. De Cal Rei producten zijn gemaakt van speciaal 3D spacer materiaal. Dit zorgt voor optimale drukverdeling, schokdemping en goede ventilatie.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 99,95
Beschrijving

Details

Cal Rei Casual Jumping Zadeldek

De dekjes uit de casual collectie van Cal Rei zijn afgewerkt met een katoenen bies en een chique koord. 

De Cal Rei producten zijn gemaakt van speciaal 3D spacer materiaal. Dit zorgt voor optimale drukverdeling, schokdemping en goede ventilatie. Daarnaast hebben de dekjes een antibacteriële laag waardoor ze hygiënisch in gebruik zijn en hebben ze een groot ademend vermogen.

Drukverdeling en schokdemping:

Het 3D spacer materiaal bestaat uit polyester vezels die in horizontale en verticale richting geweven zijn. Hierdoor is het materiaal duurzaam, veerkrachtig en lichtgewicht. Door de twee richtingen waarin de vezels geweven zijn ontstaat een open structuur die zeer veerkrachtig is. Daardoor biedt het goede drukverdeling en schokdemping. Een voordeel voor zowel ruiter als paard! Het materiaal vormt zich naar de rug van het paard, maar veert terug in de originele staat wanneer er geen druk wordt uitgeoefend. Het dekje zal dus geen afdruk van het zadel krijgen en de bewegingen van het paard worden goed ondersteund. De binnenste laag van het dekje dat tegen het paard aan ligt is van zachte vezels, waardoor het comfortabel is voor het paard. De buitenste laag is wat stugger waardoor het dekje goed in vorm blijft en de ruiter ondersteund wordt.

Ventilatie:

De vezels van het dekje zijn uit twee lagen verweven en daardoor zit er een kleine ruimte tussen deze twee lagen. Dit heeft als gevolg dat het thermo-regulerend werkt. Dit zorgt ook voor goede ventilatie. Daardoor zal het paard minder snel en minder heftig zweten onder dit dekje. Alle Cal Rei producten zijn gemaakt van het 3D spacer materiaal, zodat de producten lang mee gaan en een goede ventilatie bieden.

Hygiëne:

De Cal Rei producten bevatten een goede lucht- en vochtregulering. Doordat het materiaal water- en luchtdoorlatend is ontstaat er geen ophoping van zweet of vocht onder het dekje, waardoor de kans op zweetbultjes aanzienlijk wordt verminderd. Het materiaal voorkomt daarnaast dat zweet- en stofresten aan de binnenkant van de stof blijven plakken. Daardoor wordt voorkomen dat het dekje onaangenaam gaat ruiken. Bovendien zijn alle Cal Rei producten vervaardigd met een speciale antibacteriële laag voor extra hygiëne.

Reinigen:

De Cal Rei producten zijn gemakkelijk schoon te maken door deze af te spoelen onder de tuinslang. Dankzij de open structuur van het gebruikte materiaal droogt het snel en kan het keer op keer gebruikt worden. Het materiaal is machine wasbaar op 30⁰C.

Extra informatie

Extra informatie

Discipline Springen
Merk CAL REI
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 3 )
Sort by:

3 artikel(en)

per pagina
Top dekje Review door Paula
Kwaliteit
Super fijn dekje, de nieuwe voering vind ik echt een verbetering nu blijven er geen haren meer hangen in het dekje.
(Geplaatst op 20 juni 2019)
Ideaal trainingsdekje Review door M. Burgsteden
Kwaliteit
Perfect voor de dagelijkse training, makkelijk schoon te maken met de waterslang en zo droog.
(Geplaatst op 22 januari 2019)
Nooit meer anders! Review door Brenda
Kwaliteit
Wat een fijn dekje! Mijn paard zweet er totaal niet onder. De lusjes hadden ze weg mogen laten want zonder lusjes ligt het dekje perfect en vind ik persoonlijk mooier. Maar ik ben zeer tevreden over het dekje en voor mij geen andere dekjes meer!
(Geplaatst op 14 maart 2018)

Login to add review

Ook interessant:

Productafbeeldingen van klanten

Artikel QR Code