Cavalor muscle liq

Vloeibaar voedingssupplement voor het behoudt van soepele spieren. Speciaal voor paarden in zware training of gevoeligheid aan spierstijfheid.

Waardering:
87% of 100
Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
Nog %1 beschikbaar
SKU
CA82199102-CFG
  •  Gratis verzending boven de €75,-
  •  Door drukte zijn leveringen vertraagd
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten

Cavalor - Muscle Liquid

Voor het behoudt van soepele spieren, voorkomt spierstijfheid en dehydratie. Speciaal voor paarden in zware training of gevoelig voor spierstijfheid, herstelt de beschadigde spiercellen. Om de productie van melkzuur tegen te gaan in het geval van stijve en verkrampte spieren. Stijve en verkrampte spieren kunnen verschillende oorzaken hebben, vaak heeft de belangrijkste oorzaak van dit probleem te maken met spier-acidose. Acidose is een abnormaal zure toestand van het bloed dat wordt veroorzaakt door ophoping van zuren of verlies van alkali. Dit kan niet alleen leiden tot spierstijfheid, maar kan ook de onderliggende oorzaak van spierziekten zijn die ernstige immobiliteit van het paard kan veroorzaken. (In dat geval direct de dierenarts waarschuwen) Spierstijfheid moet niet worden onderschat. Spier- en peesblessures kunnen het gevolg zijn van onvoldoende aandacht voor het voorkomen van stijfheid of ontoereikende maatregelen voor het herstel. Cavalor Muscle Liq bevat een breed spectrum van voedingsstoffen met antioxiderende eigenschappen die werken op verschillende niveaus. Daarom is de totale antioxidant capaciteit groter dan het vitamine E niveau. Het stimuleert de werking van de nieren en dus de uitscheiding van toxines bij paarden na intensieve training.

Samenstelling en veiligheid van het product: Cavalor Muscle Liq is een voedingssupplement dat de voedingswaarde-elementen bevat die ontbreken in het rantsoen van het dier of die onvoldoende gegenereerd worden in het lichaam van het dier. Het is geschikt voor paarden die structureel, periodiek of incidenteel beïnvloed worden door milde stijfheid van de spieren. De voedingsstoffen in Cavalor Muscle Liq bevatten de juiste elementen om de productie van overtollig melkzuur tegen te gaan en geaccumuleerde melkzuur af te breken. Cavalor Muscle ® Liq bevat vitaminen E, B1, B2, B12, betaine en sporenelementen: organische zink, selenium, mineralen: calcium, natrium, magnesium. Cavalor Muscle Liq is verrijkt met natriumcitraat: Het zuur-citraat zout werkt als een buffermiddel door zijn sterk neutraliserende effect dat de ophoping van zuur in het bloed of urine tegen gaat. Het natriumgehalte stimuleert het dier meer water drinken waardoor uitdroging na zware en intensieve arbeid wordt tegen gegaan en voldoende water spoelt het zuur en de metabolische afvalstoffen uit de nieren.

Dosering: Per dier per dag: 50 ml vloeistof gemengd door het voer. Cavalor Muscle Liq een paar dagen voor een intensieve training of inspanning geven en direct na intensief werk. Zorg ervoor dat er altijd water in de buurt van het paard is wanneer je Cavalor Muscle Liq geeft, als gevolg van het hoge natrium-niveau zal het paard meer willen drinken. Maximale dosis: 150 ml per dier per dag. Cavalor Muscle Liquid wordt geleverd in een 1000, 2000 of 5000 ml fles.

Wat is het verschil tussen Cavalor Muscle Fit en Cavalor Muscle Liq? Cavalor Muscle Fit bevat hoogwaardige voedingsstoffen die de spierfunctie verbeteren en daardoor het ontstaan van vermoeidheid helpen voorkomen. Cavalor Muscle Fit moet enkele dagen voor de wedstrijd worden gebruikt en als nutritionele ondersteuning voor paarden met spierproblemen. Cavalor Muscle Liq kan het beste gebruikt worden tijdens de training, om spierstijfheid te voorkomen.

Meer informatie
MerkCavalor
Gebruiksaanwijzing

50 ml daily.

Do not give more then 150 ml a day

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cavalor muscle liq
Uw waardering

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.