Confidence eq

Gel op basis van feromonen welke aangebracht wordt in de neusvleugels van het paard. Deze gel draagt bij aan een goede gemoedstoestand.
Waardering:
100% of 100
€ 11,96 € 15,95
Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
Nog %1 beschikbaar
SKU
990591-CFG
- +
  •  Gratis verzending boven de €75,-
  •  Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten

Confidence EQ

Confidence EQ van Ceva Santé Animale is toepasbaar bij stressvolle situaties. Na het aanbrengen van Confidence EQ zullen paarden gerustgesteld worden en zich beter kunnen focussen. Confidence EQ helpt is ondersteunend bij leerervaringen, het opdoen van nieuwe vaardigheden en het verbeteren van de focus op het werk.

De gel die aan de binnenkant van de neusvleugels aangebracht wordt, bootst het natuurlijke signaal na dat merries aan zogende veulens geven. Dit natuurlijke signaal wordt in werking gezet via feromonen. Deze feromonen zorgen voor een goede gemoedstoestand.

Een aantal stressvolle situaties:

* Transport: tijdens transport zijn er verschillende factoren die stress bij paarden kunnen veroorzaken zoals geluiden, bewegingen van het voertuig, het laden, etc.
* Omgeving: een nieuwe omgeving zoals een nieuwe stal, een nieuwe stalgenoot of bijvoorbeeld de overgang naar een weidegang
* Training: tijdens het trainen en het leren van nieuwe oefeningen
* Stressvolle situaties: situaties die stress en gedragsproblemen veroorzaken zijn onder andere het verkeer, een grote menigte van mensen, harde en/of vreemde geluiden, etc.
* Dierenarts en hoefsmid: sommige paarden reageren angstig of agressief tijdens een bezoek van de dierenarts of hoefsmid door ongewone geuren, vreemde geluiden, pijnlijke handelingen, etc.

Effect na het toedienen bij het paard

Het paard herkent de feromonen via speciale sensoren in de neus. Deze signalen worden direct doorgestuurd naar de hersenen waar deze geïnterpreteerd worden. Het paard herkent instinctief het signaal dit draagt direct bij aan een goede gemoedstoestand.

Confidence EQ wordt niet opgenomen in het bloed en is dopingvrij.

Meer informatie
SubstantieVloeibaar
IngrediëntenFeromonen
GebruiksaanwijzingBreng de gel uit de sachet op twee vingers aan en breng de gel vervolgens op de basis/binnenkant van de neusvleugels aan. Doe dit 30 minuten voorafgaand aan de stressvolle situatie. Het is mogelijk dat het paard zijn neus vervolgens zal optrekken of omkrult, wat ook wel flemen genoemd wordt. Dit natuurlijke gedrag laten paarden zien wanneer ze feromonen ontvangen en interpreteren. Het effect houdt ongeveer gedurende 2,5 uur aan. Herhaal dit indien nodig.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Confidence eq
Uw waardering

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.