Bezig met laden...

Dalmar eventer back

De Dalmar Eventer zijn zeer licht van gewicht en bieden optimale beschermering, voorzien van het unieke "Air Cooling Systeem"
€ 115,00
SKU
HWDBDF2H-K000-LA-CFG
- +
  •  Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Dalmar - Eventer

Peesbescherming voor de voorbenen

De Dalmar Eventer Boots bieden maximale bescherming en zijn licht van gewicht.
In deze Eventing beschermers van Dalmar is gebruik gemaakt van carbon voor de beste blessurepreventie voor de pezen, de tussenpees, het pijpbeen en het kogelgewricht.
Het gepatenteerde Dalmar Aircooling systeem voorkomt oververhitting van de benen, een veel voorkomend probleem bij peesbeschermers.

•Sterk schokabsorberend
•Voor- en achterzijde versterkt met carbon voor optimale bescherming
•Vormen zich goed om het been
•Lichtgewicht
•Snelsluitingen van sterk klittenband
•Uniek Air cooling systeem voor koeling van de benen tijdens het werk
•Geschikt voor eventing, draf- en rensport en springen

Dalmar Air Cooling

Normale peesbeschermers en bandages sluiten het been af en voorkomen dat de hitte die ontstaat kan ontsnappen.
Het gepatenteerde Dalmar "Air Cooling" systeem maakt gebruik van de koude lucht die (door het bewegen van de benen) tegen de voorkant van de benen komt door de beschermer te geleiden en zo de pezen te koelen terwijl het paard galoppeert.

Dalmar Carbon

De met het carbon versterkte plastic van de peesbeschermers is gemaakt van lange dunne grafietachtige koolstof dat bijeen wordt gehouden met hars.
Het is het sterkste materiaal van alle versterkte materialen.
Het heeft ook een optimale sterkte- en gewichtverhouding en lage thermische uitzetting.
De dichtheid van carbon is ook veel lager dan dat van staal.

Carbon neemt de vorm aan van lange strengen materiaal, die zijn opgebouwd uit koolstof atomen.

Dalmar Carbon Fibre Strike Protection

In het geval van aantikken wordt de impact van de klap verdeeld over de gehele lengte van de beschermer en onmiddelijk afgewend van de buigpezen en tussenpees.

Dalmar Peesbescherming

Dalmar Horseboots Ireland produceert ‘s werelds meest technologisch ontwikkelde beenbeschermers voor het voorkomen van blessures bij paarden.
Dalmar heeft de voordelen van de laatst ontwikkelde materialen uit de Formule 1 en Ruimtevaarttechnologie toegepast om het paard de beste bescherming te bieden met een zo’n laag mogelijk toegevoegd gewicht aan de benen.

Dalmar heeft beenbescherming voor de specifieke disciplines binnen de paardensport, inclusief eventing, racen en springen.

Meer informatie
MerkDalmar
Gebruiksaanwijzing

Dalmar - Eventer

Voordat u de peesbeschermers aanpast, verzeker uzelf ervan dat de binnenkant van de peesbeschermers schoon zijn en geen zand of steentjes bevat.

Wikkel de sluiting (die uit 1 geheel bestaat) helemaal rondom het been in een vloeiende beweging, terwijl het beschermende, harde deel, tegen de achterkant van het been wordt vastgehouden.

De sluiting wikkelt u tegen de klok in om het linkerbeen en met de klok mee om het rechterbeen, net als normale bandages. Als de sluiting correct om het been is gewikkeld moet het Dalmar merklabel goed te lezen zijn.

Als de peesbeschermers correct zijn vastgemaakt zouden ze niet naar boven of beneden kunnen schuiven, of kunnen draaien om het been tijdens gebruik. Als het lijkt alsof de peesbeschermer los zit, maak het dan opnieuw vast en zet meer druk op de sluiting terwijl u het vastmaakt.

Tijdens het gebruik moet de bevestiging van de sluiting stevig aangedrukt zijn en er zou weinig tot geen ruimte moeten zijn tussen de beschermer en het been zodat zand of modder geen kans krijgt om via de onderkant van de peesbeschermer binnen te dringen.

Schoonmaken:

• Machine wasbaar op lage temperaturen die de 30°C niet overschrijden.
• Als alternatief voor de wasmachine kunnen de peesbeschermers met de hand gewassen worden door ze af te spoelen met water en na te wrijven met een doek of zachte borstel.
• Wanneer alle modder en zand van de peesbeschermers zijn verwijderd, schud het overtollige water dan uit de peesbeschermers en hang ze op om te drogen.
• Om de peesbeschermers zo lang mogelijk mee te laten gaan is wassen met de hand aan te raden.
• Het is belangrijk om de bevestigingen schoon te houden.

Bewaren:

• Wanneer de peesbeschermers niet worden gebruikt, bewaar ze dan schoon en droog in de bijgeleverde bewaarzak.
• Om schade te voorkomen bij het bewaren, wees ervan verzekerd dat de peesbeschermers in elkaar gerold worden bewaard en niet onder een zwaar gewicht worden bewaard.
• De peesbeschermers zijn voor gebruik bij grote prestaties. Om ze goed te laten functioneren moeten ze goed onderhouden worden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dalmar eventer back
Uw waardering

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.