DE GROENE OS

DE GROENE OS LEVER COMPOSITUM

Sale
DE GROENE OS LEVER COMPOSITUM

Normale prijs: € 25,95

Special Price € 17,50

Zuiverende tinctuur die de reinigende werking van de lever ondersteunt.
Levertijd: direct leverbaar

Dit product kun je 50 dagen gebruiken bij een dagelijkse doses van 2 ml.
De prijs per dag is ongeveer € 0,35

Beschrijving

Details

De Groene Os Lever Compositum 100 ml

Zuiverende tinctuur die de lever ondersteunt.

Lever Compositum ondersteunt de reinigende werking van de lever en heeft een positieve invloed op de galfunctie en de spijsvertering. Het helpt afvalstoffen, veroorzaakt door bijvoorbeeld medicamenten, luchtvervuiling of verkeerde voeding, af te voeren. Door de aanwezige bitterstoffen werkt Lever Compositum eetlustopwekkend.

Een gezonde lever kan zijn vele taken goed blijven uitvoeren: het zuiveren van het bloed, het aanmaken van hormonen en het weer afbreken van verschillende stoffen. Hierdoor is Lever Compositum een veel gebruikt middel dat heel goed gecombineerd kan worden met allerlei voedingssupplementen.
Reinigen kost energie! Zet Lever Compositum daarom niet in bij paarden die al verzwakt of erg ziek zijn. Ten gevolge van de reiniging kunnen paarden wat hangerig worden. Ook kunnen de geur van het paard en de ontlasting tijdelijk veranderen. Dit zijn allemaal normale uitscheidingsreacties

Samenstelling

Cynara scolymus (artisjok)
Silybum marianum (Mariadistel)
Erythraea centaurium (duizendguldenkruid)
Angelica archangelica (grote engelwortel)
Uncaria tomentosa (kattenklauw)
Taraxacum officinale (paardenbloem)
Acorus calamus (kalmoes)
Chelidonium majus (stinkende gouwe)
Alcohol 32% v/v.

Extra informatie

Extra informatie

Dosering per dag 2 ml
Aantal dagen 50
Merk DE GROENE OS
Gebruiksaanwijzing

Paarden en pony’s: 2 maal daags 20-30 druppels op een stukje brood. 20 druppels = 1 ml

Gebruik in de vorm van een kuur van 6 weken. Afhankelijk van de resultaten kan de kuur daarna verlengd worden. Na 6 weken gebruik steeds een stopweek inlassen.
In verband met de reinigende werking van dit compositum is het aan te raden om te beginnen met 1/4 van het aangegeven gebruik. Bouw dit rustig op tot de hierboven aangegeven hoeveelheid. Zo heeft het dier de tijd om aan het middel te wennen.

Interacties en contra-indicaties

Niet gebruiken tijdens de dracht- en lactatieperiode. Niet gebruiken bij maagzweren, galstenen en afsluiting van de galwegen. Door de reinigende werking via de lever is het theoretisch gezien mogelijk dat medicijnen die door de lever worden gemetaboliseerd minder of anders werkzaam zijn. Raadpleeg de dierenarts over het gebruik van Lever Compositum in combinatie met medicijnen.

Hoeveelheid 100 ml
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen reviews

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code