Bezig met laden...

EcoStyle Detoxmix

EcoStyle DetoxMix ondersteunt de reinigende werking van de lever en een optimale nierfunctie dankzij de krachtige kruiden. Ook ondersteunt het bij een goede afbraak én afvoer van (opgehoopte) afvalstoffen.

€ 29,95
SKU
ECO110335-CFG
- +
  •  Door drukte kunnen leveringen vertraagd zijn
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

EcoStyle DetoxMix

EcoStyle DetoxMix is dé ondersteuning voor een goede afvoer van afvalstoffen en optimale stofwisseling voor ieder paard! Het voor- en najaar zijn dé momenten waarop paarden vele veranderingen ondergaan. Niet alleen staat het verharen centraal, ook de verandering van daglengte (licht), de temperatuur én ook de voeding van je paard veranderen. Dit heeft effect op de hormoonhuishouding en stofwisseling van je paard. Het seizoen heeft dus grote invloed op de stofwisseling van je paard!  Het voor en najaar zijn dus intensieve periodes voor de lever en nieren. Het lichaam produceert veel vrije radicalen (afvalstoffen), die door de lever moeten worden afgebroken. 

EcoStyle DetoxMix ondersteunt de reinigende werking van de lever en een optimale nierfunctie dankzij de krachtige kruiden. Ook ondersteunt het bij een goede afbraak én afvoer van (opgehoopte) afvalstoffen.  Het is dan ook een goede ‘opruimer’ als je paard ontwormd is, (veel) medicijnen zoals antibiotica en pijnstillers heeft gehad óf juist gevoelig is voor zomerkriebels.

DetoxMix geef je dagelijks gedurende een kuur van 2-3 weken zodat je paard optimaal wordt ondersteund in het voor- en najaar. De brokjes kun je door de gewone voeding van je paard of pony mengen, maar kunnen ook aan een slobber worden toegevoegd. Geef de slobber dan direct na het mengen met DetoxMix. 

Meer informatie
MerkEcostyle
SubstantieKorrels
Ingrediënten

Kruiden (o.a. brandnetel, fenegriek, mariadistelzaad, jeneverbes en berkenblad), tarwegries , moutkiemen, gist.

Gebruiksaanwijzing

Je geeft 10 gram DetoxMix per 100 kg lichaamsgewicht.

Paard 600kg: 60g per dag
Pony 400-600kg: 40-60g per dag
Pony 150-300kg: 15-30g per dag

Je kunt DetoxMix veilig aan drachtige merries voeren.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:EcoStyle Detoxmix
Uw waardering
  1. Gastblog van ECOStyle: Waarom een detox in het najaar belangrijk is voor paarden! Gastblog van ECOStyle: Waarom een detox in het najaar belangrijk is voor paarden! In de vrije natuur zorgen paarden voor hun eigen detox. In het voor- en najaar gaan paarden zelf op zoek naar kruiden met een reinigende werking. Het bijzondere is dat deze juist dan groeien, zodat het lichaam (opgehoopte) afvalstoffen goed kan afbreken en afvoeren. Het voor- en najaar zijn dus ideaal voor een detox! In dit blog vertellen we je waarom een detox juist in het voor- en najaar belangrijk is en wanneer je paard een detox nodig heeft!
  2. Schoon het voorjaar in. Een detox voor je paard to do or not to do? Schoon het voorjaar in. Een detox voor je paard to do or not to do? Detoxen, teatoxen, reinigen, ontgiften… In de humane wereld lees je er van alles over en zo druppelt deze “trend” ook door naar de paardenwereld. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag; Is het nodig om mijn paard te laten detoxen? In deze blog wil ik jullie meer informatie geven over waar detoxen en reinigen vandaan komt en waarom het zinvol kan zijn.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.