EQU-ALL HALSTER

Equ-All Halster

Meer afbeeldingen

  • Equ-All Halster
  • Equ-All Halster
  • Equ-All Halster
EQU-ALL HALSTER

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 12,48

Innovatief nylon halster wat onderlegd is met een zachte fleecestof. Dit halster is zowel te sluiten als te openen via het kopstuk, de keel en het neusgedeelte. Ideaal voor kopschuwe en jonge paarden.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 12,48

Beschrijving

Details

Equ-All Nylon Halster

Innovatief halster welke zowel via het kopstuk, keelriem en de neus te sluiten of te openen is. Dit maakt het halster uitermate geschikt voor jonge en kopschuwe paarden. Het halster is ook perfect te gebruiken op concours aangezien het makkelijk onder het hoodstel vandaan gehaald kan worden, geen loslopende paarden meer! Tevens is het halster ook geschikt als groominghalster, door de extra sluitingen kan je gemakkelijk bij de kaak poetsen en scheren. 

Een must voor iedere paardeneigenaar! Ook als je paard niet kopschuw of angstig is leert onze ervaring dat paarden het prettiger vinden dat het halster sluit via het kopstuk i.p.v. dat het halster over de oren getrokken wordt. 

Alle voordelen op een rij:

  • Paardvriendelijk halster
  • Geschikt voor angstige, kopschuwe en jonge paarden
  • Ruim verstelbaar
  • Zacht onderlegd met fleece
  • Super sterke kwaliteit
  • Breed inzetbaar
Extra informatie

Extra informatie

Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 2 )
Sort by:

2 artikel(en)

per pagina
handig halster Review door Elvira
Kwaliteit
Dit had ik eerder moeten weten! Mijn paard kan nog wel eens moeilijk doet met toiletteren, maar omdat je dit halster aan beide kanten los kan maken heeft hij geen last meer van riempjes bij zijn ogen. Blij mee!
(Geplaatst op 29 juli 2019)
Handig met scheren Review door Willeke
Kwaliteit
Super fijn halster, zacht onderlegd met fleece en makkelijk om te doen via het kopstuk. Ook ideaal tijdens het scheren en poetsen van het hoofd van mijn paard, je klikt zowel de keelriem als de neusriem makkelijk los zodat je de hele kaak goed kan poetsen en scheren zonder dat je constant aan het halster moet schuiven.
(Geplaatst op 21 februari 2018)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code