Equi-med wondverband 100cm

Equi-Med is effectief bij het behandelen en voorkomen huid- en wondinfecties, verminderen van zwellingen en uit onderzoek is gebleken dat Equi-Med zeer succesvol is bij de behandeling van mok.

Waardering:
100% of 100
€ 42,50
1 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
94017
- +
  •  Gratis verzending boven de €49,-
  •  Voor 00:00 besteld = vandaag verzonden
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten

Equi-Med Wondverband 100 cm

Equi-Med is effectief bij het behandelen en voorkomen huid- en wondinfecties, verminderen van zwellingen en uit onderzoek is gebleken dat Equi-Med zeer succesvol is bij de behandeling van mok.

Het wondverband van Equi-Med is uniek doordat het een laag van actieve kool (carbon) en zilver bevat welke een zeer krachtige antibacteriële eigenschap hebben. Bijzonder is dat de actieve kool, direct op de huid gebruikt kan worden. Het voordeel daarvan is dat de antibacteriële werking veel sterker is doordat de actieve kool direct op de wond in kan werken. 

Wij adviseren voor het gebruik om een stukje van de rol op maat te knippen, hiermee de wond af te dekken, vervolgens te polsteren met gamgee (wattenrol) en dit vast te zetten met een elastische kleefbandage.

Deze verpakkingsgrote bedraagt 100cm met een breedte van 10 cm. 

Aanbevolen door dierenartsen.


Meer informatie
MerkAlgemeen
Dekenmaat145 | 195 cm
Maat - cm100 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Equi-med wondverband 100cm
Uw waardering
  1. EHBO op stal EHBO op stal Voor iedere paardeneigenaar is het handig om een EHBO pakket altijd klaar te hebben staan voor je paard maar ook voor jezelf. Hierdoor ben je altijd goed voorbereid op de kleinste ongelukjes op stal.Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en gebeurt op de meest onverwachte momenten. Naast het snel verzorgen van ongelukjes kun je ook je paard eerste hulp bieden bij bijvoorbeeld koliek of koorts.
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.