EQUIFIT

EQUIFIT OORNETJE

Equifit Fly Veil

Meer afbeeldingen

  • Equifit Fly Veil
  • Equifit Fly Veil
  • Equifit Fly Veil
  • Equifit Fly Veil
  • Equifit Fly Veil
  • Equifit Fly Veil
EQUIFIT OORNETJE
€ 69,50
Prachtig oornetje wat perfect afgewerkt is tot in de kleinste details, een echte eye-catcher voor op concours! Dit oornetje is gemaakt van een super lichtgewicht mesh materiaal, dit maakt het netje erg comfortabel voor je paard. Het oornetje is afgewerkt met een lederen bies en heeft een afgevlakte onderkant voor een Amerikaanse look.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 69,50
Beschrijving

Details

Equifit Oornetje 

Prachtig oornetje wat perfect afgewerkt is tot in de kleinste details, een echte eye-catcher voor op concours! Dit oornetje is gemaakt van een super lichtgewicht mesh materiaal, dit maakt het netje erg comfortabel voor je paard. Het oornetje is afgewerkt met een lederen bies en heeft een afgevlakte onderkant voor een Amerikaanse look. Het oornetje valt mooi over het hoofd en klappert niet tijdens het rijden. Dit oornetje heeft geen logo zodat het geschikt is om te borduren met een eigen logo.

Extra informatie

Extra informatie

Merk EQUIFIT
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Licht materiaal Review door Els
Kwaliteit
Het oornetje weegt bijna niks en is super luchtig waardoor het erg aangenaam is voor mijn paard, ook al zweet hij veel het oornetje irriteert hem niet. Het netje klappert ook niet en heeft een mooie rechte onderkant.
(Geplaatst op 12 mei 2018)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code