EQUIFIT

EQUIFIT T-FOAM OORPLUGGEN

DH Keurmerk
EQUIFIT T-FOAM EARPLUS
EQUIFIT T-FOAM OORPLUGGEN
€ 9,95
Oorpluggen voor paarden welke zich vormen naar het oor. Geschikt voor paarden welke gevoelig zijn voor harde geluiden en voor alle paarden welke blootgesteld worden aan harde geluiden, denk aan prijsuitreikingen, shows ed.
Beschikbaarheid: op voorraad
Beschrijving

Details

Equifit Oorpluggen

Vernieuwd model! Deze oorpluggen voor paarden zijn meer voorgevormd dan het eerdere model. Deze oorpluggen zorgen voor een goede demping van harde geluiden. Ideaal voor paarden welke erg gevoelig zijn voor geluiden en voor alle paarden welke blootsgesteld worden aan harde geluiden (denk aan prijsuitreiking, shows ed)

De T-Foam Equine EarPlugs vormen zich door de warmte van het lichaam naar de perfecte pasvorm van het oor en reageren op de warmte van het lichaam waardoor de EarPlugs constant perfect en comfortabel blijven zitten.

De eigenschappen van T-Foam bieden het ultieme comfort voor je paard om prestaties te verbeteren.
- De T-Foam EarPlugs zijn warmte reactief, verzachtend met de lichaamstemperatuur en zijn dus constant comfortabel in gebruik.
- De T-Foam EarPlugs kunnen indien nodig worden bijgesneden om in de gehoorgang te passen.
- De T-Foam EarPlugs zijn geproduceerd met behulp van dezelfde "custom-fit"-technologie, zoals ook gebruikt wordt bij menselijke oordopjes.

Wordt verkocht per paar

Wij adviseren bij het gebruik van de oorpluggen tijdens wedstrijden vooraf het wedstrijdreglement te raadplegen of het gebruik hiervan is toegestaan. 

Extra informatie

Extra informatie

DH Keurmerk Ja
Merk EQUIFIT
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 4 )
Sort by:

4 artikel(en)

per pagina
Blijven zitten Review door Thea
Kwaliteit
Blijven goed zitten, heb ook wel eens andere gebruikt maar die vlogen direct uit als mijn paard met zijn hoofd ging schudden
(Geplaatst op 19 december 2018)
Werkt goed Review door Willeke
Kwaliteit
Ze dempen het geluid goed. Deze oordoppen zijn iets voorgevormd waardoor ze beter blijven zitten dan andere doppen van een ander merk welke ik ook wel eens heb geprobeerd.
(Geplaatst op 15 februari 2018)
Helpt enorm Review door Mieke
Kwaliteit
Ik gebruik deze oordoppen tijdens het scheren van mijn paard, hij is beduidend rustiger en minder geïrriteerd door het geluid.
(Geplaatst op 4 januari 2018)
werkt goed met trailer laden Review door Sandra Kievit
Kwaliteit
aangeschaft omdat mijn paard naar een ongeluk erg slecht op de trailer wil op druk terrein. waardoor ze er op gaat en meteen weer af bij elk geluid met deze oorpluggen kan ik heel veel stress bij haar voorkomen zeker een aanrader
(Geplaatst op 24 februari 2017)

Login to add review

Artikel QR Code