EXCELLENCE

EXCELLENCE HOEF DRESSING SPECIAL BEDDING

Excellence Hoof Dressing 500 ml

Meer afbeeldingen

  • Excellence Hoof Dressing 500 ml
  • Excellence Hoof Dressing 1000 ml
EXCELLENCE HOEF DRESSING SPECIAL BEDDING
Vanaf: € 18,95
Deze 100% natuurlijk hoefolie is speciaal ontwikkeld voor paarden welke op krullen of vlas staan. Het is bekend dat houtkrullen en vlas veel vocht uit de hoef onttrekt, het is belangrijk om hier extra aandacht aan te besteden. Deze hoef dressing is verrijkt met plantaardige glycerine welke een vochtinbrengende werking heeft zodat de hoef elastisch blijft.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

Vanaf: € 18,95
Beschrijving

Details

Excellence Natural Liquid Hoef Dressing / Hoefolie SPECIAL BEDDING

Deze 100% natuurlijk hoefolie is speciaal ontwikkeld voor paarden welke op krullen of vlas staan. Het is bekend dat houtkrullen en vlas veel vocht uit de hoef onttrekt, het is belangrijk om hier extra aandacht aan te besteden. Deze hoef dressing is verrijkt met een plantaardige glycerine welke een vochtinbrengende werking heeft zodat de hoef elastisch blijft. De hoef dressing is vrij van dierlijke vetten en vaseline.

Deze hoef dressing wordt goed door het hoorn opgenomen waardoor de ingrediënten daadwerkelijk bijdragen aan gezonde en stralende hoeven. De dressing laat een beschermende film achter terwijl de voet kan ademen. 

Deze hoef dressing bevat essentiële oliën (waaronder tea tree, palmarosa en edele laurier), bijenwas en plantaardige glycerine. Deze ingrediënten hebben een antibacteriële en schimmelwerende functie. Bij dagelijks gebruik is het resultaat binnen enkele dagen zichtbaar, de hoef kleurt donkerder en de kroonranden zijn minder grijs, dit geeft aan dat het hoorn van de hoef minder droog en elastischer is. 

De hoef dressing is gemaakt van 100% natuurlijke ingredienten van de hoogste kwaliteit.

Extra informatie

Extra informatie

Merk EXCELLENCE
Beoordelen

Review 1 item(s)

Top voor de zomer
Tijdens de zomer heeft mijn paard extreem droge hoeven. Ik gebruik deze dressing tijdens de zomermaanden en de hoeven zijn niet meer dof en lichtgrijs maar hebben een glanzende en donkere kleur. In de winter gebruik ik de standaard olie van Excellence
Kwaliteit
Review by Marieke / (Geplaatst op 12-05-2018)

Ook interessant:

Productafbeeldingen van klanten

Artikel QR Code