Groom away seal to heal

Musthave voor in elke EHBO kist. Deze transparante spray fungeert als bescherming voor beschadigde huid en biedt binnen 60 seconden bescherming.
€ 12,95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
SKU
HWQHJXGA-MISC-EA

Groom Away Seal To Heal 100ml

Seal to heal is een transparante spray, welke de huid beschermd tegen invloeden van buitenaf, met name wanneer de huid beschadigd is. Daarnaast houdt de Seal To Heal vliegen op afstand en zorgt ervoor dat vliegen geen eieren kunnen leggen op het aangedane geboed. Goed inzetbaar bij paarden bij wie de huid in de kootholtes gevoelig is. 

Musthave voor in iedere EHBO kist. Deze transparante spray fungeert als directe huidbescherming en biedt binnen 60 seconden bescherming.

Alle voordelen op een rij:

• Flexibel verband
• Vormt een beschermende laag in 60 seconden
• Vlek vrij
• Veilig en hygiënisch te gebruiken
• Uitstekende resultaten

Meer informatie
MerkGroom Away
Gebruiksaanwijzing

Gebruik dagelijks voor maximaal effect. Voor het beste resultaat is het aan te raden de lange haren rondom het aangedane gebied weg te scheren om te voorkomen dat deze gaan irriteren. Breng de Seal To Heal aan op een droge, schone plek door deze van ongeveer 15 cm afstand op te sprayen gedurende 5 seconden. Herhaal dit 4-5 keer, afhankelijk van het te behandelen gebied. Laat iedere laag 1 minuut drogen voordat de nieuwe laag wordt aangebracht. Hierdoor is het product meer effectief.

De Seal to Heal kan met warm water worden afgespoeld, maar kan ook 'slijten' zonder het af te spoelen. Als het paard in een schone, droge omgeving wordt gehouden zou binnen 3-5 dagen verbetering zichtbaar moeten zijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groom away seal to heal

Ook interessant

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.