HENRY WAG EQUINE NOODLE DROOGDOEK

Meer afbeeldingen

  • HENRY WAG EQUINE NOODLE DROOGDOEK
  • HENRY WAG EQUINE NOODLE DROOGDOEK
  • HENRY WAG EQUINE NOODLE DROOGDOEK
HENRY WAG EQUINE NOODLE DROOGDOEK
€ 24,95
Deze luxueuze droogdoek maakt schoonmaken en drogen eenvoudig en effectief bij het verwijderen van vuil en water van de onderbenen en het hoofd van het paard.
Beschikbaarheid: op voorraad
Beschrijving

Details

Henry Wag Equine Noodle Droogdoek

Droogdoek gemaakt met zachte, zeer absorberende microvezel, de Henry Wag Noodle droogdoek maakt schoonmaken en drogen eenvoudig en effectief bij het verwijderen van vuil en water van de onderbenen en het hoofd van je paard.

De droogdoek is ideaal om te gebruiken na het wassen van je paard. De droogdoek kan worden gebruikt om rond oren en ogen te drogen en is ideaal voor het reinigen van de vacht na het verwijderen van het zadel. De zachte Noodles trekken niet aan het haar en geven een zijdeachtige glans aan de vacht. Een geweldige aanvulling op je verzorgingstas.

Afmeting: 80 x 35cm

Let op! Deze droogdoek heeft bolletjes (noodles) aan de binnenzijde, er is ook een andere variant met een gladde binnenkant (microvezel)

Extra informatie

Extra informatie

Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Goed voor mijn Fries Review door Claudia
Kwaliteit
Met deze handdoek kan ik de vier benen met sokken van mijn Fries perfect drogen. Deze handdoek wordt niet extreem nat, maar neemt veel water op en ook vuil. Laten drogen en uit slaan en hij kan weer gebruikt worden. Vind hem persoonlijk erg duur ondanks de goede kwaliteit.
(Geplaatst op 14 februari 2019)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code