Bezig met laden...

VETSTRIDER VERBAND BESCHERMING

Hoefschoen ter bescherming van de hoefwand en -zool. Te gebruiken over een hoefverband bij een hoefzweer of voor bescherming van de hoef wanneer je paard een ijzer verloren heeft.

€ 24,50 € 49,00
SKU
HCZ0005-CFG
- +
  •  Door drukte kunnen leveringen vertraagd zijn
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Hoefverbandbescherming Vetstrider (voorheen Horsecrocz)

Hoefschoen ter bescherming van de hoefwand en -zool. Te gebruiken over een hoefverband bij een hoefzweer of voor bescherming van de hoef wanneer je paard een ijzer verloren heeft.

Deze beschermende hoefschoen maakt de gebruikelijke paddock- of weidegang enz. ondanks hoefverband mogelijk. De hoefbeschermer zit stevig over het hoefverband en beschermt de zool en hoefwand. Omsluit de hoefwand en verhindert het barsten ervan, beschermt de zool, voorkomt gevoeligheid en zorgt voor een stevig loopvlak.

Gemaakt van robuust kunststof, meermaals te hergebruiken, luchtdoorlatend. Let op gebruik de hoefbeschermer enkel over een hoefverband. Kan worden gebruikt voor zowel de voor- als de achterhoeven.Kan zowel met als zonder ijzers worden gebruikt. Om het verband tegen vocht (bijv. bij natte ondergronden) te beschermen of om vochtlekkage vanuit het verband te voorkomen (bijv. bij gietverbanden), trek een waterdichte plastic zak over het verband, alvorens de hoefbeschermer wordt aangedaan. Wees voorzichtig bij het gebruik op gladde ondergronden en bij ijs! De hoefbeschermers zijn niet geschikt om te gebruiken tijdens het rijden.

Wordt geleverd met 10 straps (straps zijn ook afzonderlijk te verkrijgen).

Afmetingen:
S - 9 - 13 cm
M - 11,5 - 14 cm
L - 14 - 20 cm

Om de afmeting te bepalen: meet de onderzijde van de hoef op het breedste deel van de hoef, en tel hier een centimeter bij op voor het verband. Let op: De hoefbeschermer hoeft niet de volledige hoefzool te bedekken aangezien de beweeglijke "vingers" extra ruimte creëren

Meer informatie
MerkAlgemeen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VETSTRIDER VERBAND BESCHERMING
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.