HORSEPAL SENSOR

Handige sensor welke de temperatuur onder deken van je paard weergeeft in een app. Zo weet je altijd of je de juiste deken op hebt bij je paard!

Waardering:
80% of 100
Speciale prijs € 39,96 Normale prijs € 49,95
Tijdelijk niet leverbaar
SKU
HWNZHA70-0000-EA
  •  Gratis verzending boven de €50,-

  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

HorsePal Deken Sensor

Hoe werkt het?

De Horsepal sensor is heel eenvoudig. Wanneer je de sensor bevestigd aan je deken meet deze de temperatuur onder de deken van je paard. Naast de temperatuur meet de sensor ook de vochtigheid. Met de app op je telefoon kun je de gegevens eenvoudig verzamelen. Het voordeel van deze sensor is dat je eenvoudig en snel kan bepalen hoe warm je paard het heeft onder de huidige dekens en of je eventueel een dikkere of dunnere deken op moet leggen.

De app kan de data van de sensor opvangen wanneer je op 30 meter afstand bent. Je kunt dan via Bluetooth contact maken met de app en eenvoudig de laatste data updaten. De data blijft 3 dagen beschikbaar.

Hoe maak je de sensor vast?

De sensor is op een aantal manieren vast te maken aan de deken. Bij de verpakking wordt een touwtje meegeleverd waarmee de sensor makkelijk aan de bevestigingspunten van de deken vast gemaakt kan worden. Daarnaast kun je de sensor vastnaaien aan de deken en kun je een klein gaatje in je deken maken waarmee de sensor vastgemaakt kan worden. Bekijk hier hoe je de sensor vastmaakt.

Wanneer de sensor op de juiste plaats vastgemaakt is, kan er geen schade ontstaan door rollen of liggen. De sensor moet bevestigd worden ter hoogte van de schouder aan de linkerkant van het paard.

Hoelang gaat de sensor mee?

De sensor heeft een batterij welke 1-2 jaar mee zou moeten gaan. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de batterij snel leeg is. De batterij is vervangbaar en is verkrijgbaar in de meeste winkels.

De sensor is bestand tegen water maar wij adviseren de sensor vast te maken onder de deken en te bevestigen in het handige zakje welke meegeleverd wordt.

De app is beschikbaar in de Appstore en GooglePlay. Na het downloaden kun je de gegevens van je paard invoeren en de omstandigheden van de stal zodat de temperatuur heel precies vastgesteld kan worden. Tevens kan de app zien wat voor weer het is en wordt hier ook rekening mee gehouden met het vaststellen van de vochtigheid.

Meer informatie
MerkHorseware
Verwachte levertijduitverkocht
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HORSEPAL SENSOR
Uw waardering
  1. Altijd de juiste deken op met de Horsepal dekensensor! In deze blog lees je alles over de allernieuwste gadget van Horseware: Horsepal. Een dekensensor waarmee je de temperatuur onder de dekens van je paard kunt meten. De sensor is geschikt onder alle dekens en laat eenvoudig zien of je paard het warm genoeg heeft onder de deken. Dit alles kun je bijhouden via je telefoon of de computer.
  2. Big Brother is watching you! Orscana Sensor Big Brother is watching you! Orscana Sensor Van sommige producten wist je nog niet dat je ze nodig had totdat ze ineens op de markt verschijnen. Zo'n product is de Orscana Sensor ook. Ik heb zelf nooit gedacht, was er maar een product op de markt waarmee ik precies de temperatuur van mijn paarden zou kunnen meten. Deze behoefte had ik niet totdat ik hoorde van de Orscana Sensor! Na het zien van het productfilmpje was ik direct geïnteresseerd en nu is de sensor een tool die ik moet hebben!

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.