HORSEWARE SPORTZ-VIBE TESTER

DH Tester

Meer afbeeldingen

  • HORSEWARE SPORTZ-VIBE TESTER
  • HORSEWARE SPORTZ-VIBE TESTER
HORSEWARE SPORTZ-VIBE TESTER
€ 515,00
TESTER De Sportz-vibe deken vermindert spierspanning en de kans op blessures. Bevordert het herstel en zorgt voor soepele en gezonde spieren. Maat: Medium
Beschikbaarheid: op voorraad
Beschrijving

Details

Horseware Sportz-Vibe Massage Rug

Deze innovatieve massagedeken van Horseware zorgt het gehele jaar door voor soepele en gezonde spieren. Met deze deken kan je een bepaalde spiergroep behandelen. De deken wordt zowel voor de training gebruikt als warm-up alsook na de training voor een sneller herstel van de spieren.

Massagetherapie is één van de oudste methodes om herstel te bevorderen. De deken zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie, soepele spieren en verminderd ontstekingsreacties. Door een betere doorbloeding en een optimaal werkend lymfesysteem worden afvalstoffen sneller afgevoerd waardoor je paard sneller herstelt na een inspanning.

Warm up:
Door de Sportz-Vibe massagedeken in te zetten als warm up zijn de spieren al lekker los voordat je begint met rijden. Hierdoor is de kans op blessures kleiner en is de eerste stijfheid er al af. Ook geschikt voor paarden die veel spierspanning hebben en/of hoge spiertonus, door deze deken haal je de spanning er iets af.

Herstel:
Door de Sportz-Vibe massagedeken te gebruiken na de training worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en is de kans op ontstekingen kleiner. De kans op spierpijn is dus minder en zo herstelt je paard sneller. De deken heeft tevens een ontspannend effect. Echte wellness voor je paard.

Hoe werkt de Spotz-Vibe?
•    De deken heeft 4 losse massage panelen welke je op 4 verschillende plekken kan bevestigen. De massage panelen hebben 2 behandelprogramma’s welke automatisch na 20 minuten stopt en tot 3 keer per dag gebruikt kan worden.
•    De Sportz-Vibe massagedeken is een ademende deken welke voor verschillende type paarden gebruikt kan worden.
•    De deken kan gewassen worden wanneer de massagepanelen verwijdert zijn

De Sportz-Vibe bestaat uit:
•    4 massagepanelen
•    1 batterij
•    4 paneelkabels
•    Oplader
•    Lichtgewicht deken met afneembare hals

Maatvoering (bovenlengte)

S: 110-125 cm 
M: 130-145 cm
L: 155-165 cm

Extra informatie

Extra informatie

DH Tester Ja
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
4 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Welness- Therapiedeken voor uw paard!? Review door Lipizzaner
Kwaliteit
Een goede deken om uw paard een stuk te ondersteunen na en/of voor een training. De deken doet daadwerkelijk zijn werking en veel paarden genieten er duidelijk van. Ook kan de deken worden ingezet voor een heerlijk stukje ontspanning/welness voor het paard. Dus ook buiten de training om. De deken is uitgevoerd met 4 platen wat naar mijn mening jammer is omdat er ook 6 'kamers' aanwezig zijn om platen in op te nemen. Het advies in Nederland is om maximaal 4 platen tegelijkertijd te gebruiken. Dit is niet de mening van de producent. Producent geeft aan dat er ook 6 platen tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Deze extra platen moeten apart worden aangeschaft en ook een extra batterij. Misschien een puntje van verbetering voor de producent. Hiermee wordt deze toch al fijne deken nog breder inzetbaar. De deken kan en zal nooit een fysiotherapeut kunnen vervangen. Maar als ondersteuning van de behandeling en als welness deken een geweldige stap voorwaarts in de (prijs)ontwikkeling.
(Geplaatst op 4 augustus 2016)

Login to add review

Artikel QR Code