Bezig met laden...

Horseware vari-layer liner 450 g

Nieuw! 450 gr liner met Vari-layer technologie.
SKU
HWABAK54-BR00-CFG
  •  Door drukte kunnen leveringen vertraagd zijn
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Horseware Vai-layer Liner 450 gram

Deze ademende onderdeken is los te gebruiken of je kan deze bevestigen aan elke Horseware deken welke een halsaansluiting heeft. Deze innovatieve deken bevat de Vari-layer technologie, hierdoor biedt de deken meer warmte zonder dat je paard bedolven wordt onder een dikke deken.

Het vari layer systeem houdt in dat het deken uit verschillende lagen vulling bestaat waardoor de warmte beter in het deken blijft zitten en wordt gecirculeerd. De deken bestaat uit 3 lagen. Boven in de deken gaat de meeste warmte verloren daarom zit daar een vulling van 450gram. In de middelste laag zit een vulling van 300 gram en in de onderste laag zit een vulling van 100 gram.

* Polyester buitenkant en binnenkant
* Één voorsluiting
* Geen kruissingels
* Kan in de wasmachine gewassen worden
* 450 gram Vari-layer

Lees hier alles wat je wilt weten over het Liner Systeem!

Vari-layer- de meest briljante ideeën zijn eigenlijk heel logisch.

De Horseware liner met het vari-layer systeem houdt je paard warm zonder hem te bedelven onder een zware deken. Een nieuwe, door Horseware ontwikkelde technologie, betekent minder gewicht op de rug van je paard, maar meer warmte dan je zou verwachten van zo’n lichte deken!

Bij een standaard deken gaat 80% van de warmte verloren door 40% van het oppervlakte van de deken. Met deze kennis in het achterhoofd heeft Horseware de Vari-Layer lijn ontwikkeld. Vari-Layer verhoogt de concentratie vezels in de vulling op de rug en bij de heupen van het paard om verlies van warmte te beperken. De gelaagde vulling zorgt ervoor dat de deken goed aansluit aan het lichaam van je paard, waardoor minder warmte verloren gaat. Doordat de deken niet zwaar is wordt de vulling niet in elkaar gedrukt, waardoor de kwaliteit van de vulling ook langer goed blijft, en dat komt de werking van de deken ten goede!

Meer informatie
MerkHorseware
Deken Voeringpolyester
Deken OptiesVari layer technologie
Deken dikte450
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Horseware vari-layer liner 450 g
Uw waardering

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.