Kentucky magnetische recuptex deken

Nieuw van Kentucky: deze Kentucky Magnetische Recuptex deken zorgt voor een stimulatie van de bloedscirculatie en hierdoor een snellere afvoer van afvalstoffen in het paardenlichaam.

€ 189,95
Beschikbaarheid:
Maak eerst een keuze
SKU
KHW52150-03-CFG

Kentucky Magnetische Recuptex deken

Nieuw van Kentucky: Deze deken is gemaakt uit een zeer stevige geweven stof die zowel in de zomer als in de winter gebruikt kan worden in combinatie met andere dekens. Dit deken is ideaal te gebruiken voor of na het rijden om zo te helpen bij een betere spierontspanning, maar kan ’s nachts ook op blijven liggen. We raden wel aan van het deken geleidelijk te introduceren bij je paard. Dus best beginnen de eerste dagen met een uur en zo over de komende dagen het deken langer op te laten.

Hoe werkt het Recuptex materiaal?

Gebaseerd op de Bekaert BEKINOX® technologie, deze bevatten het fijnste garen in inox (vezel in roestvrij staal) dat mee in de stof verweven zit. Het creëert zo een kooi van Faraday welke het magnetisch veld in het paardenlichaam reflecteert. Door het behoud van deze velden wordt de bloedcirculatie en het zuurstoftransport gestimuleerd en verbetert zo het herstel- en genezingsproces in een natuurlijk, beschermende omgeving.

  • Recuptex stof over rug en achterhand
  • Mesh materiaal aan de zijkant
  • Stimuleert bloedcirculatie en zuurstoftransport
  • Ondersteunt het herstel- en genezingsproces
  • Zeer sterk geweven stof
  • Machine wasbaar op 30°, geen droger
Meer informatie
MerkKentucky
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kentucky magnetische recuptex deken
© 2019 DocHorse. All Rights Reserved.