Kentucky quick dry cooler

De Quick Dry Cooler zomerdeken heeft over de bovenste helft van het paard de Quick Dry stof waardoor zweet onmiddellijk wordt opgenomen en getransporteerd naar de buitenkant zodat het kan verdampen.
€ 124,50
Beschikbaarheid:
Maak eerst een keuze
SKU
KHW52111-CFG

Kentucky Cooler

De Quick Dry Cooler zomerdeken heeft over de bovenste helft van het paard de Quick Dry stof waardoor zweet onmiddellijk wordt opgenomen en getransporteerd naar de buitenkant zodat het kan verdampen. Hierdoor droogt je paard veel sneller. De onderste helft bestaat uit een mesh stof die extreem ademend is en eventuele vliegen tegenhoudt.

Het artificiële wol ter hoogte van de schoft zorgt voor een aangenaam gevoel en vermijdt schuurplekken. Vooraan wordt het deken gesloten door middel van een sterke klittenbandsluiting in combinatie met 2 simpele borstsluitingen die zorgvuldig met imitatieleder zijn afgewerkt. De twee kruissingels zijn verstelbaar en zijn eveneens met leder afgewerkt. Ze hebben een musketonsluiting en zijn aan de binnenzijde van de deken bevestigd. De kruissingels zijn afneembaar.

De Quick Dry Cooler Sheet mag op 30° graden gewassen worden (geen droger).

  • Bovenste helft: Quick Dry stof waardoor het paard snel droogt
  • Onderste helft: Mesh
  • Artificiële wol ter bescherming van de schoft
  • Dubbele borstsluiting met sterke klittenbandsluiting
  • Afneembare, verstelbare kruissingels
  • Nylon bilkoord
Meer informatie
MerkKentucky
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kentucky quick dry cooler

Ook interessant

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.