KM ELITE

KM ELITE ULTIMATE OIL

DH Keurmerk
KM Elite Ultimate Oil

Meer afbeeldingen

  • KM Elite Ultimate Oil
  • KM Elite Ultimate Oil
KM ELITE ULTIMATE OIL
Vanaf: € 24,70
De meest uitgebalanceerde olie op de markt. Bevat de juiste verhoudingen Omega vetzuren.
Levertijd: selecteer een optie

* Verplichte velden

Vanaf: € 24,70
Inhoud Dagen Prijs Prijs per dag
1000 ml 33 € 24,70 € 0,75
5000 ml 166 € 64,30 € 0,39
25 liter 833 € 272,25 € 0,33
Beschrijving

Details

KM Elite Ultimate Oil

De Ultimate Oil zet een nieuwe standaard neer wat betreft de kwaliteit van olie supplementen. De Ultimate Oil is een mix van 4 kwalitatief hoogwaardige oliën welke meer dan 190 bioactieve stoffen bevat inclusief Omega 3,6,9 en de zeldzame Omega 7. Deze olie voedt het lichaam met essentiële vetzuren, mineralen, plantensterolen, antioxidanten, aminozuren en de vitaminen A, B1, B2, B6, B12, C, E, K.

Alle oliën in de KM Ultimate Oil zijn van de hoogste kwaliteit en worden in een goed opneembare vorm aangeboden aan het paard. De oliën zijn qua hoeveelheid zo op elkaar afgestemd dat ze een synergetisch effect hebben en zo wordt de werking van deze super olie dus versterkt!

De vetzuren Omega 3 en 6 zijn in deze olie perfect uitgebalanceerd. Het is belangrijk om te weten dat het paardenlichaam een goede balans tussen de Omega vetzuren 3 en 6 moet hebben voor een goede gezondheid en om optimaal te kunnen presteren. Het is niet zo dat 1 van deze 2 vetzuren belangrijker is dan de ander maar ze moeten goed in balans zijn. Omega 3 speelt een belangrijke rol bij het beschermen van de cellen en bij het afvoeren van de afvalstoffen. Omega 3 is ook belangrijk voor de hersenactiviteit. Daarentegen zorgt Omega 6 juist voor een ontstekingsreactie welke nodig is om blessures te stabiliseren en triggert de ontstekingsreactie een afweer tegen infecties van buitenaf. Omega 3 speelt dus een belangrijk rol bij herstel en de Omega 6 bij het afweersysteem. 

Omdat paarden herbivoren en grazers zijn komt er van nature al veel Omega 3 voor in het dieet van het paard. Omega 3 kan makkelijk worden opgenomen en heeft een positief effect op het systeem van je paard, maar de verhouding tussen Omega 6 en 3 moet in balans zijn, zeker wanneer extra oliën aan het dieet worden toegevoegd. Graansoorten zoals gerst, haver, tarwe en maïs bevatten een grote hoeveelheid Omega 6 in verhouding tot Omega 3, dit is ook het geval bij oliën zoals zonnebloemolie, mais en soja olie. De Ultimate Oil bevat de juiste verhouding 1:1.4 (Omega 6 en Omega 3) voor een gezonde balans.

De Ultimate Oil bevat geen vulstoffen of goedkope oliën om het product “te vullen”, alle ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn om een goede reden toegevoegd aan de Ultimate Oil. De Ultimate Oil bevat geen levertraan of visolie en is daarom meer een natuurlijk product voor je paard. Paarden zijn herbivoren en niet gemaakt om vis te eten. De oliën in de Ultimate Oil zijn betrouwbare bron en bevatten geen verontreinigende voedingsstoffen zoals zware metalen welke veel voorkomen in visolie.

Zoals op de lijst van ingrediënten te zien is kunnen de 4 verschillende oliën ook op zichzelf gevoerd worden aan het paard voor een positieve bijdrage aan de gezondheid. Door het samenvoegen in de juiste verhoudingen ontstaat deze Ultimate Oil!

Ingrediënten:

Lijnzaadolie
Kokosolie
Rijstzemelenolie
Duindoornolie

 

Extra informatie

Extra informatie

DH Keurmerk Ja
Merk KM ELITE
Gebruiksaanwijzing Feeding instructions: Feed 30-50ml per day maintenance or 60-100ml in times of elevated stress or workload.
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen reviews

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code