Ecostyle

Bij Dochorse hebben wij verschillende producten van Ecostyle in het assortiment. Ecostyle heeft zowel voedingssupplementen als verzorgingsproducten in het assortiment. 

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Ecostyle producten? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag verder bij het vinden van het juiste product. 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ecostyle produceert sinds 1950 van origine ecologisch verantwoorde landbouwproducten op een natuurlijke basis. Het familiebedrijf breidt in 1990 flink uit met een tuinsegment, diervoeding en agro-veterinaire producten. Inmiddels is alweer de 3e generatie werkzaam binnen het Nederlandse familiebedrijf en is het assortiment sinds enkele jaren flink uitgebreid met diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor paarden.

Het meest bekende product binnen het assortiment is de Ecostyle Colosan. Dit diergeneesmiddel ontspant de darmen bij koliek en heeft zo al vele paarden levens gered.

De voedingssuplementen van Ecostyle zijn 100% natuurlijk en bevatten krachtige kruiden. De Ecostyle Oerbalans (brok en poeder) is het paradepaardje van Ecostyle, dit supplement vult tekorten aan welke ontstaan door het moderne rantsoen.

Wil je weten welk Ecostyle supplement het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze specialiste Saskia. Zij kan je van een passend advies voorzien voor jou paard zodat je daadwerkelijk verschil merkt met het geven van een supplement.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.