Amigo

Producten 1-20 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Amigo is een onderdeel van het merk Horseware. De Amigo lijn heeft paardendekens voor de winter, voor op stal en tegen vliegen. Daarnaast hebben ze ook nog paardendekens voor paarden met een brede borst. De winterdekens van Amigo zijn beschikbaar als staldekens of als regendekens, met en zonder voering. De staldekens van Amigo zijn verkrijgbaar van 100g tot 550 gram, en bieden zo voor ieder paard wat wils, of je nu een dikke of een dunne winterdeken zoekt. Amigo heeft ook een staldeken met de vari-layer technologie, zodat het paard met een minder zware deken toch op temperatuur zal blijven. 

De waterdichte dekens van Amigo zijn onder te verdelen in twee types, de Hero 900 deken en de Bravo 12 deken. De Hero 900  dekens zijn gemaakt van een sterke polyester 900 denier buitenstof. De Bravo 12 dekens zijn gemaakt van oersterk 1200 denier buitenstof. De waterdichte Bravo 12 dekens hebben aansluitingspunten voor los verkrijgbare liners. 

Naast staldekens en winterdekens voor je paard heeft Amigo ook vliegendekens in de collectie. Amigo biedt naast standaard vliegendekens voor het paard ook vliegendekens met een vaste hals en vliegendekens met Vamoose. Vamoose is een vliegwerend middel zonder kleur of geur, en zorgt ervoor dat vliegen op een veilige afstand van je paard blijven. Voor extra bescherming heeft Amigo ook vliegenmaskers om je paard te beschermen tegen vliegen en UV straling. 

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.