Groom Away

Groom Away

Groom Away is sinds 1994 actief in het maken van 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor paarden. Dit Engelse merk is al jarenlang razend populair en zeer geliefd in Engeland en nu ook verkrijgbaar bij DocHorse! 

Alle producten van Groom Away zijn 100% natuurlijk. Dit maakt het merk onderscheidend ten opzichte van vele andere verzorgingsproducten. Doordat alle ingrediënten op natuurlijke basis zijn is er nauwelijks kans op irritatie. Wij horen steeds vaker dat paarden een geïrriteerde huid krijgen van bepaalde bodywashes en shampoo's, voornamelijk paarden welke geschoren zijn of een gevoelige huid hebben, de producten van Groom Away zijn perfect voor gevoelige paarden.

Het assortiment van Groom Away bestaat uit producten welke geschikt zijn voor dagelijks gebruik zoals shampoo's, bodywashes, anti-klit en leerverzorging. Tevens heeft Groom Away een aantal unieke producten voor het concours- en keuringsklaar maken van je paard zoals een natuurlijke highlighter, een concealer en een show shimmer glansspray. Tot slot zijn er nog enkele producten in het assortiment voor wanneer de huid extra verzorging nodig heeft zoals in het geval van mok, wondjes en jeuk. 

Van laag naar hoog sorteren

14 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

14 artikel(en)