Naf magic 5 star vloeibaar

Een unieke formule van veilig bioopneembaar magnesium, verrijkt met zorgvuldig geselecteerde kruiden voor het behoud van een kalm en relaxed paard.
€ 46,95 € 37,95
Beschikbaarheid:
Maak eerst een keuze
SKU
NAFT68-CFG

NAF Magic 5 Star Vloeibaar

Five Star Magic is een natuurlijk rustgevend middel voor paarden dat zich op een belangrijk punt onderscheidt. In plaats van te vertrouwen op één werkzaam ingrediënt, wordt in deze speciale formule een combinatie van magnesium en zorgvuldig geselecteerde rustgevende kruiden gebruikt. Deze bijzondere mix zorgt voor meer rust, zelfvertrouwen en concentratie bij paarden en pony’s.

Omdat in de natuur niets op zich zelf staat en samenwerking essentieel is, is bij de samenstelling van Five Star Magic gekozen voor een unieke combinatie van ingrediënten die elkaar versterken. De kracht van kruiden en planten is algemeen bekend en heeft de heilzame werking in angst- en stresssituaties inmiddels bewezen.

Meer informatie
MerkNAF
Ingrediënten

Samenstelling

Water, Magnesium chloride, Glycerine.

Toevoegingen (per liter)

Sensoriële
Hop tinctuur 225 ml
Sint Janskruid tinctuur 225 ml

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 0,4 %
Ruwe oliën en vetten 0,1 %
Ruwe as 3,4 %
Ruwe celstof 0,6 %
Vocht 84,4 %
Natrium 592 mg/lt

Gebruiksaanwijzing

Voor angstige, onrustige en gespannen paarden. En voor de aanvulling van magnesium bij een tekort door een onnatuurlijk rantsoen, veel reizen of een arme bodem. Bij kieskeurige eters geleidelijk introduceren. De onderhoudsdosering kan onafhankelijk van het gewicht aangepast worden aan de individuele behoefte van het paard of de pony. 1 L liter is bij een dagelijkse dosering van 25 ml per dag voldoende voor ca. 40 dagen.

Hoge dosering (3-10 dagen) 50 ml
Onderhoudsdosis 25 ml

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Naf magic 5 star vloeibaar

Ook interessant

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.