BACK ON TRACK

BACK ON TRACK MESH MIA

Back On Track Mia Mesh Rug

Meer afbeeldingen

  • Back On Track Mia Mesh Rug
  • Back On Track Mia Mesh Rug
  • Back On Track Mia Mesh Rug
  • Back On Track Mia Mesh Rug
  • Back On Track Mia Mesh Rug
BACK ON TRACK MESH MIA
€ 243,00
Deken van keramische stof. Door de langgolvige warmtestraling van de deken wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd waardoor spanning in de spieren afneemt, afvalstoffen worden afgevoerd en de spieren soepel blijven.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 243,00
Beschrijving

Details

Back on Track Mesh/Maas deken model MIA

De voorsluiting en pasvorm van dit model zijn geheel vernieuwd. Voor bredere paarden adviseren wij de Back on Track Mesh Supreme deken, deze pasvorm is iets ruimer dan de MIA.

Deze net/maas deken is een super multifunctionele deken. Deze deken kan in de zomer gebruikt worden als een luchtige staldeken en in de winter als onderdeken. Tevens kan de deken als transportdeken, zweetdeken, staldeken en uitrijdeken gebruikt worden. Kortom een investering die zich dubbel en dwars terugverdient omdat dit de deken is die je iedere dag kan gebruiken zowel in de zomer als in de winter.

Alle Back on Track producten zijn gemaakt van een stof welke de lichaamswarmte van uw paard weerkaatst. Dit gebeurt door de keramische vezels welke mee gesmolten worden in het productieproces van de stof, deze keramische vezels hebben de eigenschap om de lichaamswarmte van uw paard te "weerkaatsen" naar het lichaam. De warmte die "teruggekaatst" wordt naar het lichaam van uw paard is een langgolvige warmtestraling wat hetzelfde is als een langgolvige infraroodstraling. Deze langgolvige warmtestraling zorgt voor een goede bloedcirculatie waardoor de spanning in de spieren afneemt, afvalstoffen sneller afgevoerd worden en de spieren soepel blijven. Tevens vermindert een verbeterde bloedcirculatie de kans op blessures en zorgt voor sneller herstel van blessures.

De Back on Track producten worden veel gebruikt door professionele ruiters en amazones.

Het gebruik van Back on Track producten:

Alle Back On Track producten moeten opbouwend gebruikt worden in het begin. Gebruik de producten max. 4 uur de eerste 2-3 dagen. Het lichaam krijgt op die manier de kans te wennen aan het effect wat dit materiaal geeft.
De reden dat wij adviseren om te beginnen met max. 4 uur gebruik is dat er bij sommige paarden een zwelling kan ontstaan. Dit komt door de verhoogde bloedsomloop, wat eigenlijk een goed teken is van het effect van het keramische materiaal. De zwelling kan al na één of meerdere uren gebruik optreden. Men zou dan het product de rest van de dag niet meer moeten gebruiken en in plaats daarvan het de volgende dagen voorzichtig en meer geleidelijk moeten introduceren. Na de introductieperiode zou men het gebruik moeten verhogen naar tenminste 8 uur per dag, het liefst langer. Na al een paar uur beleeft men vaak een positieve inwerking op gespannen spieren en stijve gewrichten. Een meer hardnekkige situatie kan meerdere dagen in beslag nemen, oplopend naar 10-20 dagen, voordat men het gewenste resultaat bereikt heeft.
Na de inleidende 2-3 dagen is het belangrijk om met het gebruik van het product intensief door te gaan voor tenminste 10, het liefst 20, dagen voordat men het effect beoordeelt. Omdat het keramische materiaal meer warmtestraling van het lichaam weerkaatst wanneer we ons bewegen, blijft het effect het grootst als we het product dragen wanneer we actief zijn. Maar Back On Track werkt zelfs tijdens rust, ook wanneer we slapen.
Blijf het product gebruiken volgens een zelfbedacht patroon, of gebruik het voor 2 weken en pauzeer de 3de week, dit laatste om gewenning te voorkomen. De gevoeligheid voor deze gewenning is individueel. Voor maximaal voordeel zou het keramische materiaal in direct contact met de huid moeten staan (indien noodzakelijk kan een dunne katoenen stof ertussen worden gelegd).

Let op: Voorzichtigheid word aangeraden bij gelijktijdig gebruik met liniment en soortgelijke omdat dit het effect versterkt.

Extra informatie

Extra informatie

Merk BACK ON TRACK
Deken Opties therapeutisch
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 2 )
Sort by:

2 artikel(en)

per pagina
Erg fijn met resultaat Review door Lisa
Kwaliteit
Voordat ik ga rijden leg ik altijd dit deken van Back on Track op. Tijdens het rijden merk ik ook degelijk verschil, de spieren zijn een stuk losser. Zeker een aanrader!!
(Geplaatst op 9 april 2019)
Top Review door Kathleen
Kwaliteit
Gewoon een topdeken! Blijft super liggen!
(Geplaatst op 1 juli 2017)

Login to add review

Artikel QR Code