Bezig met laden...

Bucas recuptex therapie deken

De meest verkochte therapie deken. De recuptex deken bevordert de bloedcirculatie wat zorgt voor een betere toevoer van vers zuurstof en een betere afvoer van afvalstoffen. Dit zorgt voor losse en soepele spieren, het resultaat is al merkbaar na de eerste behandeling.
€ 195,00 € 175,50
Op voorraad
SKU
BUC41635-62-CFG

Bucas Recuptex Therapie Deken

Onze best verkochte therapie deken! De Bucas Recuptex deken zorgt in een korte tijd voor een intensieve doorbloeding wat een aantal medische problemen kan voorkomen en bijdraagt aan het herstel van bestaande problemen.

De Bucas therapie deken heeft over het bovenste gedeelte de welbekende Recuptex stof lopen. Deze stof weerspiegelt de magnetische velden in het lichaam wat, vrijwel direct, zorgt voor een intensieve doorbloeding en verbeterde zuurstoftoevoer. Doordat de doorbloeding sterk gestimuleerd wordt, worden afvalstoffen sneller afgevoerd en verbeterd de zuurstoftoevoer. Dit zorgt weer voor minder spierpijn, een lossere bovenlijn, minder ontsteking en zwellingen.

Elk paard heeft baat bij de Recuptex deken, of je jouw paard nou extra wilt verwennen met deze ontspannende deken na een intensieve training of juist heel gericht een blessure wilt behandelen. De Recuptex deken is voor ieder paard onmisbaar en draagt op kort termijn bij aan een zichtbaar verschil en vooruitgang in de training.

Wij adviseren om de Recuptex deken 2 uur voor en na de training op te doen. Is dit praktisch niet mogelijk? Neem dan contact met ons op zodat wij het schema van je paard kunnen bespreken en in overleg met jou een advies kunnen geven voor het gebruik van de deken.

Het is ook mogelijk om de Recuptex deken 7 dagen (kosteloos) te testen via ons Test Center. Bekijk hier de Recuptex Tester.

Voor een intensievere werking van de deken adviseren wij de deken i.c.m. het los verkrijgbare Recuptex halsdeel te gebruiken.

Meer informatie
MerkBucas Recuptex
Deken OptiesTherapeutisch
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bucas recuptex therapie deken
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.