Therapeutisch

Laden...

Producten 1-20 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rambo Ionic Stable Rug

  Rambo Ionic

  Rambo ionic staldeken medium
  € 209,95
 2. Rambo Ionic Fleece Rug

  Rambo Ionic

  Rambo ionic katoenen deken
  € 136,95
 3. Rambo Ionic Liner

  Rambo Ionic

  Rambo ionic liner 100 g
  € 146,95
 4. Rambo ionic zomerdeken

  Rambo Ionic

  Rambo ionic zomerdeken
  € 172,95
 5. Recuptex Hood Light

  Bucas Recuptex

  Bucas recuptex therapie halsdeel light
  € 89,90 € 81,00
 6. Bucas Recuptex

  Bucas Recuptex

  Bucas recuptex therapie deken
  Waardering:
  100%
  € 195,00 € 175,50
 7. Bucas Recuptex

  Bucas Recuptex

  Bucas recuptex therapie deken light
  Waardering:
  100%
  € 195,00 € 175,50
 8. Back on Track Stable Rug

  Back on Track

  Back on track staldeken rime mia
  € 249,00 € 199,20
 9. Back On Track Mia Mesh Rug

  Back on Track

  Back on track mesh mia
  € 243,00 € 194,40
 10. Back on track Stapmolendeken

  Back on Track

  Back on track Stapmolendeken
  € 259,00 € 207,20
 11. Back on Track Fleece

  Back on Track

  Back on track fleecedeken + hals
  € 229,00 € 183,20
 12. Back on track fleece deken

  Back on Track

  Back on track fleece deken
  Waardering:
  100%
  € 199,00 € 159,20
 13. Kentucky neck all weather 150gr

  Kentucky

  Kentucky recuptex halsdeel
  € 64,99
 14. Bucas Recuptex Turnout deken Light

  Bucas Recuptex

  Bucas Recuptex Turnout deken Light
  € 299,00

Producten 1-20 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij hebben een ruim assortiment in therapeutische- en massagedekens. Deze dekens stimuleren de bloedcirculatie, zodat de spieren meer zuurstof hebben. Dit helpt bij het herstel van de spieren na training of wedstrijd. De deken helpt de rugspieren van je paard soepel te houden. Wij zijn overtuigd van de werking van de volgende therapeutische- en massagedekens: Back on Track, Bucas Recuptex, Rambo Ionic, Sportz-Vibe en Equilibrium. Ze werken allemaal op een andere manier, maar geven hetzelfde resultaat: een betere bloedcirculatie en een sneller herstel.

Therapeutische dekens

Rambo Ionic
De binnenzijde van de deken is uitgerust met een kristalpoeder, Toermalijn. Toermalijn is een natuurlijk kristal. Wanneer het tot poeder wordt gemalen, laat het een elektrische lading vrij die de omringende luchtmoleculen omzet in negatieve ionen. Toermalijn laat negatieve ionen vrij komen, waardoor de bloedtoevoer naar belangrijke gebieden zoals spieren bevordert wordt. Dit brengt extra zuurstof naar de spieren en helpt gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Ideaal om vóór het rijden de spieren voor te bereiden op het werk, en daarna om te helpen bij het verminderen van de opbouw van melkzuur.

Back on Track
Alle Back on Track-producten zijn gemaakt van Welltex-stof die de lichaamswarmte van uw paard weerspiegelt. Dit wordt veroorzaakt door de keramische vezels die tijdens het productieproces in de stof worden gesmolten. De warmte die wordt gereflecteerd naar het lichaam is langgolvige warmtestraling. Dit is vergelijkbaar met infrarode straling. Deze straling stimuleert de bloedsomloop en vermindert stress in de spieren, verwijdert gifstoffen en houdt de spieren soepel. De verhoogde bloedcirculatie vermindert ook de kans op blessures en bevordert het herstel van een blessure.

Bucas Recuptex
De Recuptex is gemaakt van fijn roestvrijstalen garen. Dit materiaal werkt als een kooi van Faraday, waarbij het bovenste, gevoerde Recuptex-deel van de deken de magnetische velden in het lichaam van uw paard weerspiegelt. Het onderhoud van deze velden stimuleert de bloedcirculatie en de zuurstoftoevoer in het lichaam en in de rug van uw paard. Dit kan bijdragen aan het verminderen van de zwelling en ontsteking, wat op zijn beurt kan bijdragen aan een sneller herstel. Het onderste deel van het tapijt is gevoerd met Stay-dry-materiaal.

Massagedekens

Sportz-Vibe
De Sportz-Vibe wordt geleverd met 4 afneembare vibratiemassage elementen, zodat u zich op een specifiek gebied (nek, schouder, rug of achterlijf) kunt richten. De Sportz-Vibe afneembare massagepanelen zijn afwisselend aan beide zijden van de rug van uw paard toe te passen en helpen om de bloedsomloop te stimuleren. Sportz-Vibe heeft twee behandeling standen. De panelen schakelen automatisch uit na twintig minuten en kan tot 3 keer per dag worden gebruikt. Het lymfesysteem wordt geactiveerd door de massage. Dat helpt om ontstekingen af ​​te voeren en het herstel van beschadigd weefsel te stimuleren.

Equilibrium
De massagepad met balanstherapie heeft drie verschillende instellingen, hoog, gemiddeld en laag. Deze kunnen gemakkelijk worden geselecteerd via de aangesloten controller. Hiermee kunt u de intensiteit van het programma aanpassen aan uw paard. Elk programma heeft drie verschillende soorten massages - pulseren, trillen en aaien - dit zorgt ervoor dat alle spieren op verschillende manieren worden bewerkt. De Equilibrium pad werkt op batterijen. Een sessie duurt 30 minuten.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.