Zomer & Cooling

Zomer & Cooling

Bij DocHorse vind je een ruim assortiment aan zomerdekens voor je paard. Een zomerdeken is een paardendeken welke geschikt is voor frisse zomerdagen en voor de overgangsperiode van het voor- en najaar. De meeste zomerdekens voor paarden zijn gemaakt van katoen of een soortgelijk materiaal. Zomerdekens zijn niet waterdicht waardoor ze goed ademend zijn en geschikt voor warme dagen. Daarnaast hebben wij ook coolers in ons assortiment, dit zijn zomerdekens van een mesh stof of een combinatie van katoen of fleece met een mesh stof. Deze paardendekens zijn zeer geschikt voor op de trailer en op wedstrijd, maar ook om je paard schoon te houden na een wasbeurt.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een zomerdeken?

Wanneer je een zomerdeken voor je paard koopt heb je keuze uit ons ruime assortiment. Wij hebben zomerdekens van katoen maar ook van soortgelijke materialen welke wel de eigenschappen hebben van katoen. Wij hebben zomerdekens met een pasvorm voor brede paarden, paarden met een grote hals en ook voor pony’s. Let bij het passen van de zomerdeken goed op dat je paard voldoende bewegingsvrijheid heeft rondom de schoft en borst.

Bij DocHorse vind je een ruim assortiment aan zomerdekens van de merken; Bucas, Horseware, Amigo, Amigo Mio, Rambo, QHP en Dy’on

Van laag naar hoog sorteren

1-24 van 25

Van laag naar hoog sorteren

1-24 van 25