Fleece & Wol

Producten 1-20 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij DocHorse.nl vind je een ruim assortiment aan zweetdekens voor je paard. De meest gebruikte zweetdekens zijn fleecedekens of wollen dekens. Zweetdekens zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen, met of zonder hals, met of zonder buiksingels en in verschillende diktes. Bij DocHorse.nl vind je zweetdekens van de merken Horsware, Amigo, Rambo, Dy’on, Bucas, Back on Track en QHP.

Waarom heb je een zweetdeken nodig?

Een zweetdeken kan je gebruiken na het rijden om te voorkomen dat je paard te snel afkoelt, een fleecedeken of wollen deken zorgt ervoor dat je paard warm blijft en is dus geschikt om te gebruiken bij koudere temperaturen. Daarnaast kan een fleecedeken of wollen deken ook gebruikt worden als transportdeken op de trailer of vrachtwagen.

Waar moet je opletten bij het bestellen van een zweetdeken?

Dit is geheel afhankelijk van je eigen wensen. Wil je de zweetdeken ook gebruiken tijdens het uitstappen kies dan voor een zweetdeken met afneembare buiksingels. Is jouw paard geschoren? Kies dan voor een zweetdeken met een vaste hals of een afneembare hals. Bij DocHorse.nl kan je zweetdekens bestellen in verschillende diktes dus bedenk ook voor welke periode van het jaar je de zweetdeken wilt gaan gebruiken. Bij DocHorse.nl kan je dunne fleecedekens bestellen maar ook dubbel laags dikke fleecedekens en wollen zweetdekens.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.