RAMBO IONIC

RAMBO IONIC ZOMERDEKEN

Meer afbeeldingen

  • RAMBO IONIC ZOMERDEKEN
  • RAMBO IONIC ZOMERDEKEN
  • RAMBO IONIC ZOMERDEKEN
RAMBO IONIC ZOMERDEKEN
€ 172,95
Dunne katoenen staldeken met een Ionic binnenzijde. Voor een betere doorbloeding, snellere afvoer van afvalstoffen en minder kans op blessures.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 172,95
Beschrijving

Details

Horseware Rambo Ionic Zomerdeken

Nieuw bij Horseware zijn de Horseware Ionic zomerdekens. Deze dekens hebben aan de binnenzijde een laag welke “Ionic” wordt genoemd, deze laag bestaat uit allemaal kleine rondjes van het “Ionic” materiaal.

Wat is nou precies Ionic?

Ionic bestaat uit toermalijnen, dit is een kristalsoort maar wanneer deze fijn gemaald wordt tot een poeder krijgt deze stof een elektrische lading. Zowel warm als koud is deze stof elektrisch. De elektrische lading van de toermalijnen stof converteert de moleculen die in de lucht hangen naar negatieve ionen. Negatieve ionen zijn luchtmoleculen welke een elektron bezitten waardoor deze molecuul negatief geladen wordt. 85 % van deze ionen worden opgenomen via de huid en de overige 15 % via de luchtwegen.  In de Ionic stof welke Horseware gebruikt, is deze toermalijnen stof verwerkt, dit ziet eruit als kleine zwarte bolletjes

Hoe werkt Ionic?

De negatieve ionen die ontstaan rondom de toermalijnen stof komen uiteindelijk via het lichaam in de bloedbaan terecht, eenmaal in het bloed zorgen deze ionen ervoor dat de zuurstofatomen afnemen in grote waardoor de bloedvezels wijder worden. Dit heeft tot gevolg dat er meer ruimte ontstaat en het bloed zo beter en efficiënter circuleert. Een efficiëntere bloedcirculatie heeft dan weer tot gevolg dat de benodigde zuurstof, voedingsstoffen en serotonine sneller getransporteerd kunnen worden via het bloed naar de cellen, organen en spierweefsels. Tevens worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit alles heeft tot gevolg dat het lichaam sneller hersteld en de kans op blessures kleiner wordt en bestaand blessures sneller genezen.

Voordelen:

  • Sneller energie beschikbaar
  • Verbeterde concentratie
  • Lagere bloeddruk
  • Afvalstoffen worden sneller afgevoerd
  • Kans op blessures wordt verkleind
  • Bestaande blessures genezen sneller
  • Meer collageen aanmaak

 

Extra informatie

Extra informatie

Merk RAMBO IONIC
Deken Opties therapeutisch
Voering katoen
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
67%
( 2 )
4 star :
33%
( 1 )
Sort by:

3 artikel(en)

per pagina
Werkt super Review door Kathlyn
Kwaliteit
Ik heb heel blij met deze deken. Ik doe de deken altijd op na de trainen zodat de spieren optimaal kunnen herstellen. Ik merk meteen verschil de dag erna.
(Geplaatst op 14 mei 2019)
Hierbij de ervaring Review door Kathleen
Kwaliteit
Blijft super liggen. Het vlas blijft er wel aanplakken. Mooi deken.
(Geplaatst op 1 juli 2017)
Lekker dun deken. Review door Kathleen
Kwaliteit
Kan je het hele jaar door gebruiken. Werking moet ik nog even afwachten.
(Geplaatst op 14 februari 2017)

Login to add review

Artikel QR Code